Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Próbáltátok már az Idozer-t?...

Próbáltátok már az Idozer-t? (lent)

Figyelt kérdés

Ebben az új világban, mellyel sokan még most sem barátkoztak meg, és amelyet sokan egyszerűen csak 21. századnak hívnak, már tényleg semmi sem lehetetlen. Többek között például az sem, hogy az újabb generációk a természetes és mesterséges drogok helyett idővel majd pusztán a zene hallgatásától kapják meg azt az élményt, melyért eddig kénytelenek voltak illegális szerekhez nyúlni. Újra téma a világsajtóban az úgynevezett mp3-drog, vagy másnéven: az Idozer.

A történet nem új, rákeresve a neten bárki láthatja, hogy bizonyos időközönként leporolják, hogy egy kicsit riogassanak vele. Most amiatt téma megint, amiről már itt is sokat beszéltünk: felnövőben van az Y-generáció, akik már nem csak informálódásra használják az internetet, hanem ezer más dologra, például a társas életük bonyolítására vagy épp szórakozásra. Ez pedig azt is jelenti, hogy a digitális drog kitörhet eddigi korlátai közül, és hódító útjára indulhat, hogy megszerezze magának ezt az új célcsoportot, a Youtube-generációt.

forrás: [link]

próbáltátok már?és hatott?

pl.:

http://www.youtube.com/watch?v=Rc88HAuqJ1w

állítólag csak fülessel lehet hallgatni,de nekem nincs,így a fülemhez raktam a hangfalat.:D

nagyon nagyon enyhe fejfájáson kívül semmi..

2010. aug. 27. 13:54
 1/2 anonim válasza:
Én nem próbáltam de kizárólag csak az Idozer szóljon. semmi más. úgy lehet hatna.
2010. aug. 27. 13:57
 2/2 Daweee000 ***** válasza:
Próbáltam, nem túl intenzív, de lehet érezni valamit azért.
2010. aug. 27. 14:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!