Hogy tetszett nektek a BTS - Permission to Dance?
Miért kell új kérdést kiírni???
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__11240983-ma..
7 csak abban tévedsz hogy ezzel kaszálnak majd..!!!
a nyugati főleg az amcsi nem vesz albumot! nem veszi meg 3x ugyan azt az albumot! nem vesz bts papucsot bts fogpiszkálot sem...! elmegy max a koncertre és ennyi
a nyugati piac főként ebből termeli a pénzt nem pedig albumokkal meg fotókönyvekkel...
A 7es és 4es válaszoló minden mondatával egyetértek. Nagyon aggódom, hogy a kpop már nem lesz igazi kpop többé.
A mostani zenéikről annyit, hogy eddig a Permission tetszett a legjobban. A Butter 1 fokkal jobban tetszett a Dynamitetól.
Amúgy én a mai napig csak a régebbi zenéiket hallgatom. Rap linet imádom. T
A belinkelt kérdésnél is válaszoltam, itt viszont megakadt a szemem pár kommentem, és gondoltam írok ide is.
#4 és #7 és #9 válaszaival teljes mértékben egyetértek. Lassan már 10 éve hallgatok kpop-ot, de ez a mostani irányváltás nem tetszik. Én is aggódom, hogy a műfaj úgy megváltozik, hogy sosem lesz olyan már, mint rég.
Nem azt mondom, hogy teljesen eltértek a gyökereiktől (bááár? én magam sem vagyok benne biztos), de nagyon látszódik, hogy csakis Amerikának akarnak.. bejönni? A 3 angol dal közül egyik sem tetszett, de talán ez lenne a 2. helyen a Butter után.
A PTD nagyon vegyes fogadtatást kapott, de szerintem még ez sem ér fel egy wake up call -al és továbbra is lesznek még angol számok. (nem a nyelvvel, hanem a hozzá társuló hangzásvilággal vannak gondjaim)
Nem szeretnék vészmadárkodni, de ennek így nem biztos, hogy jó vége lesz. Az amcsi piacot nem lenne szabad ennyire készpénznek venni, valamint, ha hosszútávú sikert szeretnének, akkor inkább Ázsiára kellene koncentrálniuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!