Hogyan tudnék zenekart alapítani?
Figyelt kérdés
Régóta gitározom, és arra gondoltam, hogy alapíthatnék egy zenekart. Nem arra gondolok, hogy valami nagy világsztár legyünk, inkább szórakozás jelleggel, de ha lennének amolyan alkalmi fellépések, nyílván benne lennénk. Régen gondolkodtam azon, hogy a szallagavatón milyen jó lett volna ha zenélhettem volna és a közönséggel együtt énekeltük volna egy ismert számot :)2021. júl. 7. 07:21
1/4 anonim válasza:
Erre a kérdésre a punk bandák már régen megfeleltek: tanulj meg 3 akkordot és alapits bandát! Tehát ne félj ha nem nagyon tudsz játszani, csak vágj bele!
2/4 anonim válasza:
...arra gondoltam.......nem arra gondolok....régen gondolkodtam....
jó lett volna...zenélhettem volna...énekeltünk volna...
.....szallagavató...
Előbb ezeket tedd rendbe. ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Kicsit katyvaszúl fogalmaztam :D
2021. júl. 7. 08:25
4/4 anonim válasza:
Ffffhhhhhhhuuuu láz a jön ő ott a sarkon fitty gyere még kelleti magát.
Na gyere veszek neked csirke farhátot hát ha meg endegeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!