Mi lehet ennek a dalnak a címe?
Figyelt kérdés
Egy időben (tavaly) többször adták a Petőfin, de akkor még nem tetszett. Nemrég hallottam egy másik csatornán, aminek nem tudtam online visszanézni a lejátszási listáját sajnos.
Egy nő énekli és úgy vettem ki, hogy franciául! A refrénnél van olyasmi rész is, amikor azt mondja, hogy "lalalala-lalalala" vagy valami hasonlót! Sajnos többet nem tudok belőle írni, mert nem tudok franciául. 😕
Nemrég adták a Petőfin a "Te slágered"-ben, így nem tudtam lejátszási lista alapján a címét megnézni.
Nagy segítség lenne az is, ha írnátok francia zenéket, amiket a Petőfi rádión hallottatok és ismertek vagy onnan ismertétek meg, hátha köztük lenne...
2021. júl. 4. 22:35
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. 😞
2021. júl. 9. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!