Mi a címe ennek a dalnak?
Figyelt kérdés
Ennyit tudok belőle: "így nem lehet vége". Ez a refrén végén van. A Petőfi rádión ment, de amikor le akartam shazamozni, nem találta. Beírtam ezt a szöveget, de nem adta ki, amit szerettem volna. Még egy olyan rész volt benne, hogy "Mi vagyunk az egyetlen létező elmélet", vagy valami hasonló.2021. jún. 6. 22:48
2/3 anonim válasza:
Arra emlékszel, hogy pontosan mikor hallottad? Mert ha beguglizod, hogy "Petőfi Rádió lejátszási lista", akkor Online Stream-en kb. 3-3.5 napra, Online Radio Box-on pedig 1 hétre visszamenőleg meg tudod keresni!
3/3 A kérdező kommentje:
2. Hát, utánanéztem. Nem sokkal azelőtt volt ez a szám, hogy kiírtam ezt a kérdést. Ebben az időpontban ami a Petőfi rádióban volt, egyik sem, kívéve egyet. Pontosan abban az órában a Tha Shudras akusztik koncertje volt, de hogy azon belül melyik számuk, fogalmam sincs. Illetve lehet, hogy az "így" szó helyett valami más volt, pl. "még", tehát "még nem lehet vége", vagy hasonló. Szerintem mai zene.
2021. jún. 7. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!