Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a címe ennek a dalnak?

Mi a címe ennek a dalnak?

Figyelt kérdés

Egy dokumentumfilm végén ezt a dalt játszották és szöveg alapján nem tudtam megtalálni YouTube-on, a Shazam pedig teljesen más számokat dobott be eredménynek, amiknek még a dallama sem stimmelt.

A dokufilm címe: Bear, a koalamentő hős (neten sehol sem találtam a filmet, gondolom azért mert 2020-as, viszont a Viasat Nature-on eddig többször is leadták)

A dalnak a végét sikerült hangfelvételbe felvenni, abból nem minden szó volt tisztán érthető.

A szöveg amit ki tudtam hallani a felvételből tisztán, ez lenne:

Take me home (ezt a két sort a home-nál elnyújtotta)

Take me home

O-uohh

Through the darkness I can see the light( vagy your light)

Hold me closer it keeps me alive

So tell me youre on your way(vagy valami ilyesmi)

Oo-ooh

For a 1000 footsteps.....

between you and I fireworks(<-- itt az utolsó szó ?, mert a fire-t azt kihallom de a vége nem volt teljesen érthető)

and you've never been afraid.

Ennyi van meg és ez is a dal utolsó kb 30-45 másodperce és Nő énekli, valamint gitár és szerintem egy kis zongora is lehet benne, de ebben nem vagyok biztos.

Remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm a válaszokat! :)

#dal #zene #filmzene #Bear a koalamentő hős #1000 footstep
2021. ápr. 24. 00:14
 1/2 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 24. 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

John Denver - Take me home

Te valszeg egy feldolgozást hallottál.

2021. ápr. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!