Csak én undorodom a retro magyar zenéktől?
Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, semmi bajom sincs azzal, ha valaki szereti, mert ahány ember, annyi féle, és természetes, hogy abban a korban az volt a divat. De saját szemszögből, ha már csak egy retro magyar zenét meghallok, én is úgy érzem magam, mintha már gyakorlatilag 70 éves lennék, és jövőhéten meghalnék, ráadásul ha a zene lassú is egyben, akkor rendesen öngyilkos hangulatom van. Az ilyen Neoton Família, Desperado, Republic (nem konkrétan rájuk gondoltam, csak ők jutottak eszembe) féléktől pedig egyenesen hányok. Munkában is ezek szoktak menni, olyankor inkább berakom a fülesem, és hallgatok valamit, majd a többiek megkérdezik, hogy miért van rossz kedvem, és senki nem akarja elhinni, hogy már pedig a retro rádiótól... 20/F2021. jún. 24. 15:30
1/7 anonim válasza:
Hát ne hallgasd! Én a mai mainstream zenéktől meg retardáltnak érzem magam, ezért kerülöm. Nem nehéz.
2/7 anonim válasza:
Én a retrotól, és a mai mainstreamtől is retardáltnak érzem magam, de épp ezért nem is hallgatom. Neked sem kötelező.
3/7 anonim válasza:
Kérdező!
És kiket utálsz a legjobban főleg?
4/7 anonim válasza:
5/7 TR75 válasza:
6/7 anonim válasza:
Te nem rossz kedvű vagy, hanem betegecske...(már meg ne sértődj!!!)Engem is zavarnak az értelmetlen tuc-tuc zenék, meg az egyhangú egy hangszer egy dallam 10 percig zenék, de a fiataloknak az a trendi....Mit szólnál, ha szimfonikus zenék mennének a buszon? A régi magyar retró slágerek márpedig igenis jók... (állítólag amikor a fiataloknak a "dídzsík" hajnal-felé beteszik ezeket a magyar retró számokat hatalmas sikerük van.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!