Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ariana Grande vagy Elvis Presley?

Ariana Grande vagy Elvis Presley?

Figyelt kérdés
Melyiket szereted jobban?

2021. jún. 18. 12:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
34%
Ariana Grande.
2021. jún. 18. 13:02
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Elvis Presley
2021. jún. 18. 17:37
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Elvis Presley
2021. jún. 18. 17:44
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Szavazást lehagytad...
2021. jún. 18. 23:52
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, ki az az Ariana Grande, de ha valami mainstream tucat fos, akkor Elvis Presley.
2021. jún. 19. 07:52
 6/20 anonim ***** válasza:
67%
Elvis Presley inkább mint egy önelégűlt huszonéves takony.
2021. jún. 19. 21:13
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne választani?:) Szerintem mind a kettő elég cool, tehát én nem választanék; nem szeretem az ilyen választós kérdéseket; hát miértnem mind a kettő?:) Én a jó zenét szeretem, minkettejük rendelkezik sok jó számmal, úgyhogy let's listen; meg ilyesmi, tehát, hogy hallgasuk, hallgatásukra fel!! :):):)
2021. jún. 20. 02:08
 8/20 anonim ***** válasza:
89%
*mármint, mi hallgatjuk őket mindenki aki akarja; nem ők hallgatnak csöndben; hanem dalolnak, mi figyelünk:) De egyébként természetesen kell pihentetni is a hangszálakat két fellépés között pl; de szóval Elvis is nagyon menő számokat csinált, meg Ari is; tehát Elvis is cool volt, meg cool a mai napig is; Ari is nagyon szupi, úgyhogy tehát mind a kettőt imádom; ne kelljen má' választani !! . :):) :) :):)
2021. jún. 20. 02:10
 9/20 anonim ***** válasza:
39%
*amúgy, még azért sem értem annyira azokat a kérdéseket,mert tök más korosztály, pl lehet, hogy valaki , aki ide téved a kérdéshez, az csak az egyiket ismeri, vagy csak a másikat; és rá se keres, tehát nincsen összehasonlítási alapja. Tehát még akár ez is fontos. Hogy pl valaki nem is ismeri az egyik munkásságát, és beírhatja pl automatikusan a másikat,mert őt ismeri, és tudja, hogy jó, de azt nem tudja, hogy a másik az milyen, lehet, hogy a maga cool műfajában, ugyanolyan cool-nak találná; és nem tudna közülük választani, ha pl mind a kettőt ismerné. Tehát haddne kelljen má ' választani. :):)
2021. jún. 20. 02:13
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
*Én '92-es születésű vagyok, mindkettejük számaiból ismerek valamennyit, és tetszetősek azok. Kiskoromban pl rádióban, filmekben hallottam Elvist, Ariana meg szembejött az interneten; vagy pl volt az a Victorious, lehet, hogy abban láttam először, és onnan rákeresve jutottam el a számaihoz. :):)
2021. jún. 20. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!