A kérdező szavazást indított:
Positions
Thank u, next
Sweetener
Dangerous woman
My everything
Yours truly
24 szavazat
1/9 anonim válasza:
Szerintem több albuma is van, ha már a szavazás a lényeg ne légy rest :D
2/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam csak a ,,főbb” albumait szavaztatom meg, és a karácsonyiakat, koncerteset stb. kihagyom belőle.
Ha valakinek más a véleménye, nyugodtan írja alulra az egyéb opciót.☺️
2021. márc. 30. 15:01
4/9 anonim válasza:
Dangerous Woman és arról az Into You
5/9 anonim válasza:
Nekem mindig más a kedvencem tőle. Ha lehet ilyet mondani, akkor egyszerre mindegyik albumát/zenéjét más ok miatt szeretem. Egyiket az emlékek miatt, másikat az érzések miatt, amiket kivált belőlem, a harmadikat a vokál miatt... az összeset más miatt.
6/9 anonim válasza:
Egyéb opció: egyik se, szar a zenéje
7/9 A kérdező kommentje:
És ezt senkise kérdezte.
2021. ápr. 15. 14:40
8/9 anonim válasza:
''Ha valakinek más a véleménye, nyugodtan írja alulra"
Nekem ez a véleményem.
6os vagyok
9/9 anonim válasza:
Szerintem igénytelen és primitív zenét játszik, amit egyes emberek alpárian sz@r-nak neveznek, szóval egyik se tetszik tőle, és szerencsére nem is kell hallgatnom😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!