Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Veletek volt már olyan, hogy...

Veletek volt már olyan, hogy minden zenét untatok?

Figyelt kérdés
És miért?
2021. jún. 15. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Egyszerűen nem hallgatok zenét jelenleg. Pedig régen mindig hallgattam még tanulás közben is. Most ha vezetek szól a rádió és annyiban ki is merül a zenehallgatás. Nem tudom miért
2021. jún. 15. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Hogy úgy hallgatnék valamit, de közben meg egyik zenéhez sincs kedvem. Esetleg próbálj meg új zenéket felfedezni, ha unod az eddigieket.
2021. jún. 16. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt hogy előfordult pedig rengeteg zeném van.

Ilyenkor csinálok mást, de általában nagyon ritkán fordul elő.

Szimplán nincs kedvem, nincs olyan zene ami passzol a hangulatomhoz, vagy csak besokalltam szimplán kicsit.

De ahogy a 2-es írta, érdemes mindig mást és akkor ritkábban fordul elő, az a jó ha mindig valami új impulzust tudsz juttatni az agyba, nem szoksz hozzá és nem unod meg. De persze ehhez nem árt ha előtte már tudod mely zenék a megfelelőek, ez a nehezebb.

2021. jún. 16. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én velem nem volt olyan, de van egy haverom, aki EGYÁLTALÁN nem szeret zenét hallgatni, de játszik hegedűn. Viszont nem erőltetik a hegedűt szerintem.
2021. júl. 1. 09:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!