Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Sztárokkal tényleg lehet...

Sztárokkal tényleg lehet facen beszélgetni?

Figyelt kérdés
Külföldre gondolok. Pitbull. Na már most nem tudom, hogy mennek a dolgok, de írt egy üzenetet a face?, bár lehet a manedzserje volt vagy csaló. Eljönne ide találkozni, ha utalunk neki pénzt. Szerintem full kamu. Szerintetek?
ma 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egészen bizonyos, hogy átverés.
ma 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Most ugye csak trollkodsz ezzel a kérdéssel? Ennyire nem lehetsz tudatlan😄
ma 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A hiteles oldalakat egy külön pipával szokták jelezni, abból csak egy lehet. Minden más átverés lesz, ha a pénz kérése nem lett volna gyanús, vagy hogy a sztároknak nincs ideje pont veled csevegni.
ma 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Kék körbe, fehér pipa jel van
ma 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is kaptam ismerősnek jelölést a Facebookon egy “ismert zenésztől”, akinek egyébként nagy rajongója vagyok.

De ez egyértelműen kamu, és visszaélnek mások adataival. Az ilyenek csak áldozatokat keresnek a lehúzásaikhoz, vagy trollkodnak.

A Facebook egyébként sem trendi már a tengerentúlon, csak hirdetésekre meg esemény megosztásokra használják inkább.

A saját Instagram oldalukat viszont gyakran maguk kezelik.

ma 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Az teljesen mindegy, hogy a profilja hitelesített. Ettől még biztosan átverés.
ma 17:49
 7/7 Kedves Vezető ***** válasza:

Átverés.

Mondjuk nekem van privát ismerősöm egy külföldi énekesnő, de nem jönne ilyen dumával, sem Ő, sem más 😁

ma 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!