Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagy énekesnek tartjátok...

Nagy énekesnek tartjátok Horváth Charlie-t?

Figyelt kérdés
Nagyon szubjektív leszek a dalait kedveltem, megszoktam, a zenéi jók, de szerintem mint énekes főleg az énekhangja miatt túl van sztárolva, szerintem a hangja nem egy was ist das. Ismétlem a számai jók a hangját megszoktam de (Vikidáll, Tunyogival, Révészel, Demjénnel, Patakyval ellentétben) sőt mégha a rekettes hangját Joe Cockerrel is összemérem aki tudott énekelni, szerintem nem Nagy szám. A munkássága előtt le a kalappal.

2021. jún. 10. 14:25
A kérdező szavazást indított:
Igen jó
Nem jó
Dalait kedvelem de a hangja nem jó
15 szavazat
 1/9 anonim válasza:
88%
Pedig neki csak a hangja van. A dalait nem ő írta. Jó hangja van. Rekettes. Sokat dohányzik érte.
2021. jún. 10. 14:29
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Én se a dalait, se a hangját nem szeretem. :D
2021. jún. 10. 14:41
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Megmondom őszintén nehezen tudom elképzelni, hogy 60 éves kor alatt bárkinek is bejön.
2021. jún. 10. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Nekem bejön és 18 vagyok. :)
2021. jún. 10. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak énekesek, akik nem brilliánsan tiszta hangjuk miatt lettek kedvelt előadók, hanem a stílusuk miatt. Charlie tipikusan ez a figura, egyébként a Tátrai band fénykorában és a még korábbi, pl. generálos időkben tudott azért ő énekelni, mára azért megfáradt már, ami nem is csoda az ő korában, meg annyi cigi után. De ugyanígy megfáradt Demjén, Presser, vagy Bill is. Attól még szeretjük őket
2021. jún. 10. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
26N vagyok és imádom a hangját :)
2021. jún. 10. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak jó számai.
2021. jún. 11. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon népszerű volt, a rádió+tv foglalkoztatta rendesen, mára megkopott a

hangja. Sokat hallgattam a dalait, szólóban kevésbé tetszett viszont a Tátrai Band nagyon tetszett.

2021. jún. 11. 14:24
 9/9 A kérdező kommentje:
A dalai nekem is sőt a számait szeretem is meg is szoktam a hangját de én special a falra mászok amikor azt mondják mekkora hangja van...
2021. jún. 11. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!