Vannak itt korombeliek akik szeretik a holland elektronikus zenét és még alkotnak is ? (Hardcore, Gabber,Frenchcore,Terror,Hardstyle)
18 at töltöm idén . Van egy 2 és fél éves project em de még nem nagyon jutottam semerre . Mostába lettek meg pluginok amik kellettek pl.Nexus
Most nyáron fogom nyomtani neki ezerrel szerintem .
28 vagyok, nem korodbéli, de én csak tavaly-tavaly előtt óta ismertem meg jobban ezeket, azóta nagyon élem :D Előtte inkább csak mezei hardstyle, de mostanában a Sefa,Dr Peacock,Billx féle frenchcoret nagyon komálom, speedcoreból 1-2 tetszik, gabber meg hmm ha ezekre gondolsz akkor azt is (pl Bodylotion - Always Hardcore, Marshall Masters - I Like It Loud ?)
Azok a monoton cuccok (uptempo?) meg ezek mondjuk annyira nem jönnek be :D
Van amúgy itthon valami ilyen rendezvény? Még ha underground az is jó, nincs kedvem Hollandiáig menni csak ezért... :/
#2 es
Kövesd be Facebook on a Hungarian Hardstyle t, CSCS Crew oldalakat meg a Members Of Rakehell csoportot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!