Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan fórum ahol saját...

Van olyan fórum ahol saját zenét lehet megosztani és aztán lehet kommentelni, esetleg szavazni is rá?

Figyelt kérdés
Olyan kéne ami aktív és sok felhasználója van. Már kb 9 éve foglalkozok zenével. Fontos lenne, hogy véleményezzék a zenémet. Közösségi oldalakból csak a twittert használom. Itt szoktam megosztani a zenéimet, de sajnos egyetlen egy követőm sincsen (tavaly szeptember óta használom). Az emberek itt úgy tűnik, hogy nem foglalkoznak vele. Ja és amúgy house, deep house stílusokban "utazom".

2021. máj. 11. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Biztos van ilyesmi facebook csoport, ma már minden témában van. Nem foglalkozom zenekészítéssel, de szerintem egy kis kereséssel simán találhatsz ilyesmi csopit facebookon.:)
2021. máj. 11. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de a facebookot már régóta nem használom. Amióta észrevettem, hogy sokan csak úgy töröltek az ismerőseik közül, akkor úgy döntöttem, hogy törlöm magam.
2021. máj. 11. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Soundcloud
2021. máj. 13. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
a Soundcloud a korrekt
2021. máj. 21. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

Itt tudsz zenét megosztani, video vagy hangfájl formájában is. Kommentelni is lehet, de szavazni nem.

[link]

2021. máj. 23. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!