Van olyan fórum ahol saját zenét lehet megosztani és aztán lehet kommentelni, esetleg szavazni is rá?
Figyelt kérdés
Olyan kéne ami aktív és sok felhasználója van. Már kb 9 éve foglalkozok zenével. Fontos lenne, hogy véleményezzék a zenémet. Közösségi oldalakból csak a twittert használom. Itt szoktam megosztani a zenéimet, de sajnos egyetlen egy követőm sincsen (tavaly szeptember óta használom). Az emberek itt úgy tűnik, hogy nem foglalkoznak vele. Ja és amúgy house, deep house stílusokban "utazom".2021. máj. 11. 20:46
1/5 anonim válasza:
Biztos van ilyesmi facebook csoport, ma már minden témában van. Nem foglalkozom zenekészítéssel, de szerintem egy kis kereséssel simán találhatsz ilyesmi csopit facebookon.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de a facebookot már régóta nem használom. Amióta észrevettem, hogy sokan csak úgy töröltek az ismerőseik közül, akkor úgy döntöttem, hogy törlöm magam.
2021. máj. 11. 20:59
5/5 anonim válasza:
Itt tudsz zenét megosztani, video vagy hangfájl formájában is. Kommentelni is lehet, de szavazni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!