Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt még olyan aki zeneileg...

Van itt még olyan aki zeneileg mindenevő? (Disco->Metal->komoly zene)

Figyelt kérdés

Még a trash zenéket is szeretem ha a maguk kategóriájába jók, tehát kellően bugyuta szöveg, de jó ritmusú, hangulatú zene (pl. Lil G-Petőfi Sándor)

Amelyik műfajban nincs számomra tetsző az az operett, musical, magyar nóta, cigány zene. Mulatósból pár szám jó.

Komolyabb szinten meg Jean Michel Jarretól a Helloweenen keresztül egészen Mozartig jöhet minden ami jó.

Nyilván mindent a maga kategóriájában nézek.

2021. jún. 9. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen szinten annak mondom magam.

Szeretem a dubstep-t, a jazz-t, a komolyzenét, a heavy metalt és minden irányát, hip-hop-t bizonyos mértékig, a trip-hop-t, a soul-t, az ambient-t stb.

Amit nem az a mulatós, a rádiós zenéket elhallgatom xy helyen de itthon olyanokat nem nagyon szoktam.

Hozzáteszem, nálam nem a zenei stílus a lényeg hanem az igényesség, a kidolgozottság és ez már adja magát a hitelességet és azt hogy megfelelően tudja közvetíti az érzelmeket, a mondanivalót is.

Michael Jackson és Madonna is bármennyire jó énekes, művész de számomra nem nyújt olyat pluszt mint xy Frank Zappa mű ami lehet kevesebb embert ragad meg, de ezt sokkal hitelesebben teszi és több a mögöttes tartalom is.

Illetve általában azt a zenét szeretem amit sokat kell hallgatni hogy megszeressem, befogadjam mert sokkal jobb élményt nyújt.

Zárásként még annyit hogy a legtöbb ember is többfélét hallgat/hallgatna, de sok esetben meg akar felelni és nem teszi vagy eleve nem is foglalkozik a zenével akkor meg számításba sem kerülnek olyan zenék amikért "tenni" kell.

2021. jún. 9. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Itt vagyok! De mostanaban jobban szeretem a retro zeneket. A 2001 elottieket.
2021. jún. 9. 16:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Én most metált hallgatok pár napja, Helloween, Motörhead, WASP, Manowar...
2021. jún. 9. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Én annak vallom magam, a mulatóson és a dubstepen kívül minden zenei műfajban van kedvencem. Bár utóbbiból is van, amit meghallgatok.
2021. jún. 9. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!