Mit gondoltok a hip hop stílusról és a zenéről?
Figyelt kérdés
Én tökre bírom, csak kiváncsi lennék más véleményére is.. : )2010. aug. 24. 19:45
2/6 anonim válasza:
A legjobb! Ebben van igazi élet :) Őrületes ritmus & basszus :) Nem tudom megállni, hogy ne kezdjek táncizni, ha meghallok egy jóféle hip-hop zenét :D
pl: http://www.youtube.com/watch?v=aunKge7SUhs&feature=related
4/6 anonim válasza:
énse nagyon birom dehát izlés kérdése
5/6 anonim válasza:
én nagyon szeretem...a realitást rimeli!! és ez tetszik benne :D nincssemmi mellé beszélés..(az igazi rap ről beszélek..nem a fankadeli depresszív emberekről) hanem pl a Hősök ről ..ez a best!!! ..igaz mostanába nagyon rákattantam a slipknot ra..de akkorsem hagyok fel a hip hop al :)
6/6 anonim válasza:
Zöme unalmas,egykaptafára menő selejt,de van egykét előadó amit nagyon imádok. Nem ez a fő vonalam,de péládul a pörgösebb ritmusú,dallam is van belevíve+rappelés kategoriájuakat nagyon szeretem. Rap-hiphip ezek úgy együtt vannak, ebben én igazán az Eurorap-et kamázom, C-block nevű formáció tolt nagyon fogós zenéket anno, meg szeretem Ganxsta zoleeékat is. De Eminemet utálom, ahogy az 50cent,Snoop dogg féle sose muzikális féle unalmas balekokat sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!