Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok a hip hop...

Mit gondoltok a hip hop stílusról és a zenéről?

Figyelt kérdés
Én tökre bírom, csak kiváncsi lennék más véleményére is.. : )
2010. aug. 24. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
énis
2010. aug. 24. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:

A legjobb! Ebben van igazi élet :) Őrületes ritmus & basszus :) Nem tudom megállni, hogy ne kezdjek táncizni, ha meghallok egy jóféle hip-hop zenét :D

pl: http://www.youtube.com/watch?v=aunKge7SUhs&feature=related

2010. aug. 24. 19:52
 3/6 Aelyon ***** válasza:
10%
Kifejezetten utálom...
2010. aug. 24. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
énse nagyon birom dehát izlés kérdése
2010. aug. 24. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem...a realitást rimeli!! és ez tetszik benne :D nincssemmi mellé beszélés..(az igazi rap ről beszélek..nem a fankadeli depresszív emberekről) hanem pl a Hősök ről ..ez a best!!! ..igaz mostanába nagyon rákattantam a slipknot ra..de akkorsem hagyok fel a hip hop al :)
2010. aug. 25. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Zöme unalmas,egykaptafára menő selejt,de van egykét előadó amit nagyon imádok. Nem ez a fő vonalam,de péládul a pörgösebb ritmusú,dallam is van belevíve+rappelés kategoriájuakat nagyon szeretem. Rap-hiphip ezek úgy együtt vannak, ebben én igazán az Eurorap-et kamázom, C-block nevű formáció tolt nagyon fogós zenéket anno, meg szeretem Ganxsta zoleeékat is. De Eminemet utálom, ahogy az 50cent,Snoop dogg féle sose muzikális féle unalmas balekokat sem szeretem.
2010. szept. 26. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!