Tetszik, mit gondoltok a mori girl stílusról?
Igazából nem tudok róla sokat, de nekem nagyon tetszik a "hangulata" ennek a divatirányzatnak, vagy akár életstílusnak, ha van ilyen.. :)
Nekem nagyon tetszik, olyan babás, lányos, nagyon különleges, igazi életfelfogás társul egy ilyen stílushoz.
Ami ennél egy fokkal sötétebb, de mégis nagyon hasonló, az a dolly kei, azt is nagyon szeretem, az orosz és kelte mesevilágból merít.
első: köszi, arról még nem is hallottam, ők se semmik :)
2. ahha nekem is a szoba, meg inkább ez az életérzés tetszik :) nem öltöznék így
Ahhoz képest, hogy "rohadt japcsik", elég jól használod az animékből lopott emoticont. Na, mindegy.
Nekem nagyon tetszik, bár egyik képen sem láttam molett modelt, szóval nem tudom, a mifajtánknak hogy állna. De én mindig szerettem a csipkés meg hímzett meg nép dolgokat, és itt egy csomó olyan ruhadarab van, amit inkább felvennék, mint amiket a sarki butikban kapni.
Az életfelfogásul is nagyon szimpatikus. Tavaly szerettem bele a stílusba, és azóta tele van a gépen mindennel, ami egy kicsit is mori girl, és mindegy, hogy most az egy ruhaösszeállítást vagy egy teáscsésze kollekciót ábrázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!