Ez hogyan lehetséges (többi lent)?
A Beatlesnek több mint egy milliárd, a Queennek pedig "csak" 150 millió lemeze jelent meg.
Erre több ismerősöm is a Queent kedveli jobban, meg mindenki úgy állítja be őket, mintha sikeresebbek lettek volna.
Mi ennek az oka?
Most elgondolkodtam ezen.
Végül arra tippeltem, hogy a Beatles-nek sokkal több lemeze volt, de megnézem, és nem, sőt. Úgyhogy nem tudom.
De a Beatles meghatározta az egész hatvanas éveket, a hippikorszak zenekara volt, a Queen meg """csak""" zenész volt, ilyen történelmi jelentősége nem nagyon akadt.
Meg aki szereti a tagokat szólókarrier szempontjából, valószínű, hogy rátalál a Beatlesre is, és azt is megszereti.
Ezen kívül: A Queen teljesen más évtized, újabb, amikor már kezdett csökkenni a lemezeladások száma.
A Queen-t a kritika, és főleg a sajtó nem kedvelte igazán.
A Queen sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett a turnézásra a lemezekkel szemben, mint a Beatles.
Most ennyi jutott eszembe. Érdekes kérdés. Bár én nem vagyok egy szakértő. Viszont Queen-párti igen :) Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!