Zenefelismerés, dallamfelismerés megy neked? Egy dallam van a fejemben és tudni szeretném, hogy mi is ez pontosan. Megpróbáltam a dallamot lalázni (videó lent). Bocs, régen énekeltem... szóval tényleg bocs, hamis és az ütem sem jó, de próbáld meg...
Szerintem egy nő énekli, talán Jennifer Lopez vagy Beyoncé vagy ilyesmi.
Mi a dal címe és ki az előadó?
Sajnos már ezzel is sok időt eltöltöttem. A regisztráció máshova, stb megint idő lenne. Nekem Brave böngészőm van, abban megy a videó.
Ha mégis meg tudod hallgatni, várom ötletedet!
Hol és mikor hallottad? Milyen műfaj volt? Volt hozzá szöveg? Ha igen, milyen nyelvű?
Ha ezek az infok megvannak, fel tudom rakni a redditre, ott talán felismerik.
Szerintem kb 2000 utáni dal lehet, de fogalmam sincs konkrétabban - és ez sem biztos.
Nem tartozik a kedvenceim közé, ha érted - nem szeretem, csak tudni szeretném, hogy mi ez.
Egy nő énekli, de hogy milyen stílus? Hűha. Jó kérdés.
Angol nyelvű a szöveg.
A leírásban írtam, hogy olyasmi a stílus, mint Jennifer Lopez vagy Beyoncé dalai (már, ha ezek a stílusok hasonlítanak egymásra...)
(Nem véletlenül írtam a kulcsszavak közé, hogy ribizli. ;))
Szóval a fent említett hölgyek munkásságát nem követtem figyelemmel...
Talán rádióban hallottam.
Destiny's Child - Independemt Woman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!