Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az, hogy a sok...

Miért van az, hogy a sok tinilány úgy odavan Justin Bieber-ért?

Figyelt kérdés
Én 14 éves vagyok és lány, de egyáltalán nem szeretem Biebert... Olyan kisfiús, talán ezt szeretik benne annyira?
2010. aug. 24. 11:28
 1/8 Carena ***** válasza:
Szerintem biztos! Tetszik nekik,aranyosnak tartják! Meg zene izlés...
2010. aug. 24. 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:
azért mert nem tudják hogy lány.
2010. aug. 24. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:

:DD előző heh. igen, de pontosítok. nem tudják hogy egy 8 éves kislány.

szerintem undorító, főleg a feje, főleg a mosolya, mint egy béka:S zenéje meg egyszerűen sz.r, nyálas az egész. majd kinövik ezek a kislányok, akik odáig vannak érte. 15/L

2010. aug. 24. 11:37
 4/8 bumbi02 ***** válasza:
100%

Justin Bieber, Sp és a hasonló tinibálványok (Tokio hotel anno, Nothanx, barbee meg ezek az örültségek) egy médiafogás.. a gyerek maga senki... betolják alá a zenét, ő pedig csak a megtestesitője annak, mert olya kis "aranyos" igy hiába lesz tök átlagos a szám, rajongani fognak értük...sok semmitmondó számot lehet igy eladni hogy egy kis image-t épitenek köré, félrefésült haj, fiatal arc, stb..aztán nekem sp-ék helyében égne az arcom amikor a közönségben csak 15 alatti lányokat látnék sikongatni.. egy zene (és persze a zenész, de az esetükbe nem beszélünk zenészről, ők csak a média bábjai) akkor jó hogyha nem osztja meg a közönséget (lásd pl Piramis, vki vagy szereti vagy nem, de senki se utálja..) és minden korosztályt meg tud fogni (lásd ismételten Piramis, én 17 vagyok, és szeretem, anyámék 40 körüliek és szeretik, papám 60 körüli és szereti..)..

ez a kettő tulajdonság egy divat zenekarba sincs meg.. az a baj hogy manapság a zenekarok 80%a divat a maradék 20% az értelmes zene (legyen ez rap,pop,rock akármi) és általában pont azokat nem fedezik fel akik olyat játszanak amit érdemes... inkább az ilyen kis semmiket tolják elénk..

2010. aug. 24. 11:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :) Justzin Biebert a Twilight-hoz tudnám hasonlítani, mind a kettő nyálas, én azért sem vagyok oda értük. :/
2010. aug. 24. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Justin Biebert nagyba leszarná mindenki ha nem lenne híresség!!! 16 éves fiú vagyok, és mások véleményétöl nemfog változni az enyém!!! szerintem tehetséges srác és van 1-2 jó zenéje, még ha én nem halgatom azokat. Lady Gaga is tehetséges, de gyűlölöm. am lehet h justin egy csicska kis emberke a nagyvilágba, de baszott nagy mázlia van h befutott és ismeri a világ!
2010. aug. 24. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert most ő a "menő".Az osztálytársaim kikészitettek ezzel a gyerekkel.Képzelem mi lesz ha kezdődik a suli-.-"13/L
2010. aug. 24. 22:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Előre sajnállak, kitartást :] És még1x köszi mindenki a válaszokat ^^
2010. aug. 24. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!