Kinek a koncertjén voltál először életedben, ahova belépőt vásároltál? Mennyi idős voltál akkor és nagyjából melyik évben?
Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 17:36
11/18 anonim válasza:
A Billy Talent 2013-as, A38-on való fellépése volt nekem az első, 17 éves voltam. Nagyon jó volt, a banda önmagához képest is kimagasló koncertet adott, mert - az énekes elmondása szerint - nagyon feldobta őket a tény, hogy karrierük során először egy hajón léptek fel. :)
12/18 anonim válasza:
LGT koncert Alsóörs 2013.
14 éves voltam
13/18 anonim válasza:
1983.05.23. Bécs/Stadthalle - Elton John
14/18 anonim válasza:
HIM, Sziget, 14 vagy 15 voltam.
16/18 anonim válasza:
1996-ban Michael Jackson koncerten 17 eves voltam, az akkori baratnommel.
17/18 anonim válasza:
Iron Maiden Zágrábban 13 évesen. Évekig gyűjtöttem a zsebpénzem, soha nem költöttem belőle 100 forintot sem, aztán erre szerencsére pont elég volt.
18/18 anonim válasza:
Girls' Generation 2015-ben 16 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!