Kinek a koncertjén voltál először életedben, ahova belépőt vásároltál? Mennyi idős voltál akkor és nagyjából melyik évben?
Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 17:36
1/18 anonim válasza:
1992 Deák Bill Gyula Mezőtúr.
18 voltam.
3/18 anonim válasza:
2000 Sziget Fesztivál HIM koncert, 20 voltam.
4/18 anonim válasza:
Ami úgy meg is maradt Watch My Dying 2009-2010 körül 15-16 lehettem.
5/18 anonim válasza:
2006,és nem konkrét koncert,hanem a Hegyalja fesztiválra, Tokaj-Rakamaz.
18 voltam
6/18 anonim válasza:
Depeche Mode, 1990 október 31. Berlin, Deutschlandhalle. 18 évesen.
7/18 anonim válasza:
P. Mobil
Kb. 1979 vagy 1980, Eger Berva-völgy.
16 voltam.
8/18 anonim válasza:
Ó, most jut eszembe az Egri Filharmonikusokra viszont bérletem volt 10 éves koromtól. /1973
9/18 anonim válasza:
Szandi
5 éves voltam, 1993
Nem röhög!
10/18 anonim válasza:
En 11 éves korom körül mentem először Sziget fesztiválra The Rasmus koncertre, igaz erre meg a szüleim vásároltak a belépőt. Igazából nem emlékszem melyik volt az első ahova magamnak fizettem, tini koromban nagy Nő thanx fán voltam, nekik is elmentem a koncertjükre, de ezt is meg a szüleim finansziroztak, talán amire magamnak vettem az Halott pénz koncert volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!