2021.11.30-ai Nightwish koncerten Marco még ott lesz?
Figyelt kérdés
Életem első Nightwish koncertje lesz ,eddig soha nem volt alkalmam látni sajnos őket, és hát pár hónapja amikor hallottam a hírt, hogy Marco kilép nagyon elszomorodtam, hogy talán sosem láthatom...olvastam viszont, hogy 2021-es néhány koncerten még ott lesz a megegyezésük alapján. Erről van valakinek valamilyen információja?2021. máj. 18. 22:48
1/7 anonim válasza:
Biztosan nem. Úgy tudom azonnali hatállyal lépett le, már csak olyan dolgokban fog feltűnni, amiket még régebben elvállalt és már nem lehet lemondani.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez a koncert alapból most május 31-kén lett volna és úgy került áttételre. Így sem tartod elképzelhetőnek? Tisztában vagyok vele, hogy ez csak spekuláció.
2021. máj. 19. 10:46
3/7 anonim válasza:
Kizárt. Május végi virtuális koncert előtt pár órával jelentik be, ki lesz a basszer. Ezt Tuomas mondta egy interjúban. Tehát Marco már nem fog fellépni velük egyáltalán. :(
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, hát köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos elszomorodtam, mert nagyon szerettem volna legalább egyszer hallani őt élőben, akár egy Islanderre, Endlessnessre vagy The greatest show on Earth-re gondolok...:( most elszomorodtam, de biztos jó bulit fognak csinalni! :) Még egyszer köszönöm!
2021. máj. 19. 11:14
5/7 anonim válasza:
Pár órája közzétettek egy ma készült kepet, melyen Floor a basszgitáros xD
Jó vicc, de egyben szomorú is. Én is szívesen láttam volna még Marcot a Nightwish-ben,de kíváncsi vagyok az új tagra is, mennyire jól tudja majd őt helyettesíteni.
6/7 anonim válasza:
De nem az van, hogy most csak pihen és a most játszó basszer az csak session zenész?
7/7 anonim válasza:
#6 így is lehet akár értelmezni. Azt kérte, 2022-ig hagyják békén. De azt egyelőre nem tudni, utána visszatér - e a Nightwish -hoz. Én nagyon örülnék neki, nélküle már teljesen más a zenekar kiállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!