Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek Mester Tomit?

Szeretitek Mester Tomit?

Figyelt kérdés
Aki nem szereti, inkabb ne irjon ide lenezo kommenteket..amig nem enekel ugy mind Tomi...na kuldjetek szamokat tole...minel tobbet:)..varom..es irjatok meg hany evesek vagytok..es a nemeteket is legyszi:)..koszi elore is:)
2010. aug. 23. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
rossz fórumon jársz. neked inkább fan clubot kellene alapítanod
2010. aug. 23. 23:49
 2/6 A kérdező kommentje:
szerintem te meg tanulj meg olvasni;) irtam h nem varok ilyen kommokat...most mi a bajod azzal ha kertem szamokat??? ha nem tetszik, el lehet menni...tudod az egerkedet hasznald;) es masok is irnak ilyen kerdeseket.
2010. aug. 23. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Hallod én komoly nem tom ki az! Aki a Megasztárban van?
2010. aug. 24. 01:17
 4/6 A kérdező kommentje:
igen o....de meg kene hallgasd a zenejet...lehet hogy valaki nyalasnak, csopogosnek tartana, de csak az aki nem tudja megerteni az erzeseket
2010. aug. 24. 01:23
 5/6 anonim ***** válasza:
mint kecske a kést...
2010. aug. 24. 07:59
 6/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok

nem csöpögős annak, aki meg tudja érteni az érzéseket?

"szerintem te meg tanulj meg olvasni", "ha nem tetszik, el lehet menni" - a Mester Tomin nevelkedett, mélyen érző kislány szofisztikált kommentjei, aki nyilván minden esetben úgy bánik embertársaival, ahogy ő szeretné, h vele bánjanak. haha

2010. aug. 24. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!