Szerintetek melyik a legn”nehezebben megtanulható, profi szinten elsajátítható hangszer?
Figyelt kérdés
Az alábbiak közül:2021. máj. 16. 21:22
A kérdező szavazást indított:
jazztrombita
jazzgitár
jazz-zongora
jazzdob
Jazzbőgő
klasszikus trombita
klasszikus gitár
klasszikus zongora
klasszikus ütőhangszerek
klasszikus gordon
15 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Azt pedig bónuszként leírhatjátok kommentben, ha van kedvetek hogy melyik szerintetek a legkönnyebb.
2021. máj. 16. 21:23
2/9 anonim válasza:
Szerintem a klasszikus ütőhangszerek/zongora a legkönnyebb:)
3/9 anonim válasza:
Zongora a legkönnyebb... Akkor gondolom neked már Liszt Transzcendens etüdök mind részei a repertoárodnak.
5/9 anonim válasza:
3-as válaszoló, természetesen nem. Viszont a zongora az a hangszer, amivel (a többi hangszerhez viszonyítva) viszonylag rövid idő alatt meg lehet tanulni egyszerűbb darabokat, szépen. Más hangszereknél sokkal többet kell gyakorolni, mire élvezhető a játék.
6/9 anonim válasza:
A kérdés tartalmazta, hogy "profi szinten", tehát nem Bartók Mikrokozmosz első kötet eljátszásáról volt szó.
7/9 Mojjo válasza:
@5: Hát igen, nem sikerült értelmezned a kérdést :)
Egyébként meg: [link]
8/9 anonim válasza:
mindenki azt mondja a zongora a legkönnyeb. a zongora olyan mint az angol. 1 év tanulás után már kimehetsz angliába és tök könnyen elbeszélgethetsz akárkivel de próbálj meg egy angol szépirodalmat olvasni vagy akármilyen művelt közösségben beszélni... ahhoz hogy valaki profi zongorista legyen napi több óra gyakorlás kell éveken keresztül. Leülhetsz és pár hét alatt megtanulhatod elütögetni a holdfény szonáta első tételét de attól hogy sorba leütöd a hangokat az nem lesz szép.
9/9 anonim válasza:
#5 vagyok.. bocsi, tényleg figyelmetlen voltam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!