Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik ukulelét válasszam?

Melyik ukulelét válasszam?

Figyelt kérdés

Még sosem ukuleléztem, teljesen kezdő vagyok. Szeretnék hamarosan venni egy ukulelét, de nem vagyok benne biztos, hogy szoprán vagy koncert ukulele legyen, illetve, hogy az alábbi kettő közül melyik lenne a jobb választás.

Ez a koncert ukulele:

[link]

Ez a szoprán ukulele:

[link]

A koncert ukulele első látásra szerelem volt! A szoprán is tetszik egyébként.

Hallottam olyat, hogy lehet jobb lenne a koncertet választani, mert az picivel nagyobb, mint a szoprán, "jobban elférnek az ujjaim rajta".

Szóval szerintetek melyik legyen AZ IGAZI? :D

Maximum 25 ezer forintot szeretnék költeni a hangszerre, illetve fontos számomra, hogy fából készült hangszer legyen, ne műanyag...

Köszönöm szépen a segítséget!

2021. máj. 16. 16:28
A kérdező szavazást indított:
Szoprán ukulele (Flight, álomfogós)
Koncert ukulele (Bamboo, zöld tollas)
Egyiket sem
Küldök inkább egy linket
7 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Koncert ukulele
2021. máj. 16. 16:51
 2/3 anonim válasza:
Szia! Én egy Casha szoprán ukulelét ajánlanék. Hangolót is vegyél hozzá, mivel hasznát fogod venni. Én a koncertet semmiképp se ajánlanám, mivel mélyebb a hangja, ha egy igazi ukulele hangú ukulelét szeretnél akkor ne a kontertet válaszd. Kezdőknek amugy is jobb a szoprán :)
2021. máj. 18. 21:47
 3/3 anonim válasza:

Előző vagyok. Itt van egy link:

[link]

2021. máj. 18. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!