Késő megtanulnom zongorázni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, még általánosban sokat jártam fuvolázni, de idő hiányában abba hagytam. Viszont a hetekben egyre többet gondolkodom hogy elkezdjek-e zongorázni. Valamennyire tudok kottát olvasni (nem olyan nagyon) és fülem is van még, sokat járok énektanárhoz. Szerintetek nem késő még?2021. máj. 16. 18:09
1/7 Mojjo válasza:
Ebből akarsz megélni, mint világhírű zongorista? Akkor _talán_ késő. Minden más esetben egész biztosan nem.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, csak hobbi szinten gondolkodtam.. :)
2021. máj. 16. 18:24
3/7 Mojjo válasza:
Rengetegen kezdik nálad jóval később. Én kb kétszer annyi idősen kezdtem a zongorát, mint amennyi te vagy :)
4/7 anonim válasza:
Soha nem késő, én 28 évesen kezdtem el. Soha nem leszek nagy zongoraművész de nagyon szeretem csinálni. És szerintem ez a fontos.
5/7 anonim válasza:
17 évesen késő?? A kérdést olvasva azt hittem, legalább negyvenes vagy.
Ha érdekel valami, azt bármilyen korban megtanulhatod.
6/7 anonim válasza:
Nem késő. A zongora, a ritmikus gimnasztikával ellentétben nem igényel olyan készségeket, amikkel muszáj 10 év alatt foglalkozni:) Viszont legalább az alapokat tanártól sajátítsd el, mert a rosszul rögződött, ki nem javított mozdulatokat később nagyon nehéz lesz korrigálni. Szóval ne a Youtube legyen a tanárod.
7/7 anonim válasza:
Ha elég otthonra, akkor nem. Ha a komolyabban gondolod, érdemes időben elkezdeni! Nem rögtön a zongora elé ültetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!