Szerintetek ABBAt vagy O-zonet hallgassak inkább?
Figyelt kérdés
AZ egyik az személyes kedvencem, a másikat a BFFem nagyon ajánlja mert állítólag az is nagyon jó, bár őszintén nem nagyon ismerem.2021. máj. 16. 10:34
A kérdező szavazást indított:
ABBA
O-zone
35 szavazat
1/25 anonim válasza:
Hagyjátok, ez csak ugyanaz a szavazós troll
2/25 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok troll
2021. máj. 16. 11:27
3/25 A kérdező kommentje:
Ez egy személyes kérdés, és érdekel hogy mi a véleményük. Amúgy meg most raktam fel szavazást erre az oldalra életemben először
2021. máj. 16. 11:28
4/25 anonim válasza:
Egyik se jó, de az Abbát könnyebb elviselni.
6/25 anonim válasza:
Egyes, egyértelmü hogy az, van most megint még 4-5 másik kérdése.
7/25 anonim válasza:
Azért van két fülhallgatód hogy tudd mind a kettőt hallgatni. Egyszerre.
8/25 anonim válasza:
Ne szórakozzál már velem .! :) Mind a kettőt hallgassad; istencsászáros mind a kettő. !! :):)
9/25 anonim válasza:
*Amúgy miért nem lehet mind a kettőt? Te komolyan egész nap csak egy együttesnek a számait hallgatod ?
Amúgy
Waterloo
Honey Honey
S.O.S
Mamma mia
Dancing queen
Money money money
Knowing me knowing you
Take a chance on me---én ezt az Erasure verziójában szeretem jobban, de Abbás is jó
Voulez Vous
Gimme gimme gimme
I have a dream
The winner takes it all
Super Trouper
Thank you for the music
Ezek ilyen leghíresebb Abbás számok, amúgy van belőlük Mamma mia musical, az is nagyon jó.
10/25 anonim válasza:
*Jaj, várjunk, a kérdésedből nem derül ki, melyiket ismered, akkor ezeket is leírom
O-zone : Numa numa
Arsenium : Rumadai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!