Emo bandák/előadók, akiket hallgathatnék?
Anti Fitness Club
Tokio Hotel
de google
az antit én is hallgattam a Road és a Alvin mellett. a TH meg ma sem tudom mi volt...inkább goth metalt ajánlanék Nightwish és társai. Legalábbis nekem azok jobban tetszettek
Elvileg nem emo, de lehet tetszeni fog:
Fuuuuuu én annyi mindent hallgattam
MCR volt a kedvencem, deeee
P!ATD
FOB
MIW
DISREIGN
Skillet
AFC
Three Days Grace
AFI (ők több figyelmet érdemelnek aaaaa)
Tokyo Hotel-t sose hallgattam, túl pop volt
Most hirtelen ennyi jut eszembe, de még biztos volt :D
mi az emo zenekarok közül,amik inkább az ízlésedre fekszenek?
ha olyasmi mint a my chemical romance,akkor bátran ajánlom a falling in reverse-t,a pierce the veil-t vagy esetleg még a sleeping with sirens-et.
ha ilyen fall out boy stílusú pop punk jön be,akkor jimmy eat world,paramore,all time low
ha inkább screamo,post hardcore,akkor underoath,falling in reverse(ok leginkabb post hardcoreba vannak otthon)es escape the fate.
ha csiped a metalcoret,akkor ajanlom figyelmedbe az asking alexandria-t,bring me the horizont,ice nine killst,illetve talán még a while she sleeps-et
Megáldalak titeket a zseniális zenei ízlésemmel:D
Get Scared, Pierce The Veil, My Chemical Romance, Fall Out Boy, Falling In Reverse, Sleeping With Sirens, Set It Off, Three Days Grace, Waterparks, Alesana !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!