Reggaetonosok! Ki a kedvenc előadod?
Èrdekelne, mennyien vagytok, ès ki a kedvenc, irhattok többet is, kezdem èn:
1. Nicky Jam
2. Chencho corleone
3. J balvin
Rohadt nehèz választani, kapásból tízet tudnèk írni minimum a favoritok közül! :D
Megint a 6-os vagyok :D
Ezzel hogy milyen műfaj nem jön be - Nagyon hasonlóan gondolkodunk mert nekem is a Trap ez számomra az "ellenműfaj" és (véleményem szerint) nem értem Bad Bunny-t miért kapkodják fel slágerekben, a latin műfaj dallamokon alapszik...
Egyébként hobbiból egy videóvágó programommal csináltam egy 2 részes Reggaeton című filmet saját storyval (filmjeleneteket állítottam össze ahol a szereplők fejére maszkíroztam a zenészek arcát)+ egy kiegészítő sorozatot hozzá, amiben Reggaetonon túli más kedvenc műfajaim előadói is "szerepelnek"... Szóval gondoltam youtube-ra felrakni csak szerzői jogok miatt biztos egyből lerántanák onnan és esetleg tudnátok segíteni hova lenne érdemes feltennem ahol bármelyik rajongó elérheti őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!