Reggaetonosok! Ki a kedvenc előadod?
Èrdekelne, mennyien vagytok, ès ki a kedvenc, irhattok többet is, kezdem èn:
1. Nicky Jam
2. Chencho corleone
3. J balvin
Rohadt nehèz választani, kapásból tízet tudnèk írni minimum a favoritok közül! :D
Na vègre már valaki, mi tartott eddig? :)
Bezzeg ha azt írtam volna ki a kedvenc mulatós, már több száz oldal lenne :D
Köszi egyeske.
Soron következő 2 kedvenc/szinpatízáns? :D
Az egész műfaj személységem "tükörképe". Kedvencem természetesen Daddy Yankee (személyes Yoda mesterem), akit bírok még J Alvarez, Don Omar, J Balvin, Farruko, Vakero...
Egyébként minden reggaeton-fannak szeretnék ajánlani egy délfrancia-arab kiváló melódiájú előadót, L'Algerino-t. Szokott reggaeton stílusban is zenélni, érdemes rákeresni ha van kedvetek :D
6-osnak:
Valahogy én is szinte csak ebben találom meg magam, az egész... na mindegy, nem tudom elmagyarázni, vélhetőleg rossz közegbe születtünk, vagy nem tudom. :D
Akiket felsoroltál mind kihagyhatatlanok..
L'Algerino, na őt nem ismerem... köszi a tippet..
Most eszembe jutott egy olyan is, hogy írhatnátok olyanokat is esetleg akiket pont nem kedveltek..
Kezdem ezt is itt, valamiért az egyetlen alműfaj itt is ami nem igazán gyere be nálam...az a Trap.
Így részben ezért is, de biztosan nem csak ez az egy okból kifolyólag nem vagyok oda a műveiért:
Bad Bunny
(Valahogy sem a hang, sem a stilús, nem szimpatikus, maga az ember sem..és hát így együtt meg totál unszímpatikussá varázsolja nálam.
Noriel
(Szintén valami hasonlót tudnék megfogalmazni)
Hirtelen ez a két név ugrott be.
Szóval bátran, várom ki mit hogy érez,gondol... :)
Igen ők egy teljesen más szinten állnak, ez kétségtelen.
Ha azt a kérdést tennénk fel ki a legjobb, valószinüleg ezzel senki nem is tudna vitatkozni, viszont ha már Daddy és Omar, valahogy mégis Don Omart választanám, a hangja jobban tetszik, de ez már csak az én személyes véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!