Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik gitár multieffekt...

Melyik gitár multieffekt pedál a legjobb a zenészeknél (főleg stúdiózásnál!)?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új multieffekt pedált venni, és nagyon jól kéne szólnia.

Melyik a legjobb ezen a téren?

Főleg stúdióban, dalok és albumok felvételénél használnánk.😁🎼🎸🎵🎶

#legjobb #gitár #Multieffekt pedál
2021. máj. 4. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:

tessék felmenni facebookra a legnagyobb gitáros csoportba csatlakozni, ott tessék kérdezni ha szabad kérnem.

leírtam, hogy másnak már ne kelljen.

Amúgy én line6 Podhd500-at használok. vagy van az 500x ami ugyanazt a hangot adja, csak van1 pár módosítás, meg újabb.

Na most ez persze nem a legjobb, hanem a legolcsóbb amit érdemes megvenni. Ha a legjobbat akarod, akkor a legdrágábbat kell venni.

De láttam már zenekart is ilyennel turnézni.

2021. máj. 6. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb-és azért a pénzért legjobb, amiről nekem tudomásom van-a Boss GT-1.

Számítógépen editálható, akár usb(külső) hangkártyaként is megállja a helyét. Már csak két aktív monitor hangfal, plusz valami DAW kell és mehet a zenélés.

Persze, ha tévedek és "valódi" stúdiózásról van szó, ahol piszok jól kell szólni, akkor Kemper. Aminek ebben a relációban nyilván nincs értelme, mivel a lánc felépítésének többi része is milliós tétel. Szóval: Boss GT-1.

2021. máj. 7. 11:07
 3/3 Waff ***** válasza:
100%

"tessék felmenni facebookra a legnagyobb gitáros csoportba csatlakozni, ott tessék kérdezni ha szabad kérnem"

Nem, nem szabad kérned. Ez is egy direkt olyan fórum ahol kérdéseket lehet feltenni és válaszokat fogsz kapni. Ezért lett létrehozva.

Kérdésre: "olcsóért" talán Line6podGo

2022. máj. 20. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!