Mit kell állítani a multi effektes cuccon hogy ne legyenek olyan hosszúak a hangok?
Pl ha csak simán megpengetsz egy húrt akkor addig szól míg megőszülök
(elektromos gitár)
viszont a lefogsz egy hangot akkor ugye ha csak finoman ráteszed az ujjad elhallgat
abszolút kezdő vagyok úgyhogy az első kommentelőnek üzenem hogy fogalmam sincs:D
A gitárt a bácsikámtól kapta aki egy gitár készítő emberkétől kapta és ez egy kísérletezős gitár úyhogy meg nem mondom mi milyen rajta
És tudom hogy nem feltétlen a multieffekt a baja, csak kíváncsi voltam, esetleg ott kellene állítani valamit
A kérdés kicsit tisztábban: ha Ghost BC-től játszom a Cirice című számot például, ott meg kell pengetni az egyik húrt anélkül, hogy lefognék bármit is rajta, így az tuána következő hangok alatt is végig szól
És akárhol néztem neten cover-t rá, valahogy mindenkinek csak addig szól az a hang ameddig meg nem szólaltatja a következőt
Technika: tompítás
Facebook-on lépj be a legnagyobb létszámú gitáros fórumba. Kérdezz, barátkozz. Találhatsz a közeledben élő gitárosokat, akik segíthetnek. össze kell járni, nyomni kell. Menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!