Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megérné venni gitárt? Milyet?

Megérné venni gitárt? Milyet?

Figyelt kérdés
Tanulok gitározni már egy jóideje. másfél két éve. Mostmár járok tanárhoz. Stílus: tánczene, latin, régi klasszikusok. A tánczene szépen szól a fém húrus cort gitáromon azt még nem tervezem váltani, csak ha nagyobb szintre lépek. Viszont a latin zenék szebben szólnak a nylon húrosgitáron. Van egy nylon húros gitárom de az nagyon nagyon kezdő. Nem is szól szépen. Úgyhogy arra gondoltam veszek egy gitárt. Először is milyet? Márka? Nem akarok olyan sokat költeni még most rá. Vannak azok a nylon húros gitárok mint a cort-om (cort ad880ce) olyan alakú... ki van vágva a teste a nyakánál. Annak mi a neve? Tudom hogy az valami másfajta klasszikus gitár. Kicsit a hangzása is más. előre is köszönöm.

2021. ápr. 29. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérdzed meg a tanárt, biztos ért hozzá.
2021. ápr. 29. 18:23
 2/3 Waff ***** válasza:

Kivágás, cutaway a neve. Szerintem ha nem játszol oktáv felett akkor tök felesleges.

Yamaha, Cort, Fender, 40-50 ezer körüli klasdzikusai jók lehetnek. Irány egy hangszerbolt és próba.

2021. ápr. 30. 08:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: ha van pénz akkor költeni kell, ha nincs...
2021. ápr. 30. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!