Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Christina Aguilera vagy...

Christina Aguilera vagy Britney Spears a jobb énekes?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 12:08
A kérdező szavazást indított:
Christina Aguilera
Britney Spears
36 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Egyik sem
2021. ápr. 22. 12:21
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Mindkettő. ☺️
2021. ápr. 22. 12:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Britney
2021. ápr. 22. 13:31
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem nagyon lehet eldönteni, mivel Britney csak nagyon régen használta az eredeti hangját, utána ráerőltették a bébihangot. Nagyjából egy szinten lehettek volna.
2021. ápr. 22. 13:42
 5/15 anonim válasza:
82%
Szerintem is
2021. ápr. 22. 13:44
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
Csoda, hogy ma csak egy yilen melyik a szebb / jobb / ismertebb kérdés született.
2021. ápr. 22. 16:11
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
Petra Frey :D
2021. ápr. 22. 17:11
 8/15 anonim ***** válasza:
40%

Xtina :D

Sokkal sokszínűbb és erősebb, egyénibb hangja van Britney-nél, de sok másik énekesnőnél is tehetségesebb.

Az más kérdés, hogy ezzel mennyi jó zenét csinált és mennyire használta ki a hangját.

Az olyanok, mint Janis Joplin, Tina Turner, Whithney Houston , Pink, és Xtina... az ő hangjuk tele van erővel (és nem erőlködéssel mint pl Miley Cyrus).

Itt az a lényeg, hogy hallhattuk Pinket, Xtinát, Whitneyt is nagyot énekelni, meg limonádét is.

És ott aztán lehetett hallani, hogy mi van a hangjukban.

Míg Britneynél meg Mileynél nem nagyon.

Eléggé behatárolt hangjuk van, már már kijelenteném azt is, hogy ilyenek több százan-ezren (stb) szaladgálnak itthon is, nemhogy a világban.

Tehát én eleve nem tanácsoltam volna nekik, hogy énekeljenek mert kivételes tehetségek, de ezzel nincs is baj, mert én is szeretek pár Britney számot, és tetszik ahogyan előadja :D

De ugyanez van JLo-val is, Beyonceval is stb... :D

De ettől még szeretjük őket.

Iletve...én szeretem Cserhátit és Zalatnayt is :D

És ők is felkerülhetnek abba a sorba amiben Janisék voltak ;)

De még1x röviden:

Szerintem sokkal "jobb" XTina, és "elfogultság nélkül" is ezt állítom, illetve én szebbnek és értelmesebbnek is tartom XTinát :D és nagyon sajnálom, hogy most így néz ki... Britneyről meg annyit, hogy újfent megrettentem, most per pill a táncolós videóin amit mostanában készített.

2021. ápr. 22. 19:53
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

#8-as mi lenne, ha nem írnál olyan témáról, amihez nem értesz? Hogy Mileynak nincs ereje?

https://www.youtube.com/watch?v=RohMY7957oM

3:10-től rock énekeseket szégyenít meg, annyira jó. És egyébként Xtinának nincs akkora ereje, mint azt te gondolod. Pont, hogy ő az, akivel az erőlködést társítani lehetne, hiszen énekléskor teljesen elváltoztatja a hangját. Aki hallotta a vékony, lányos beszédhangját az tudja, miről van szó. Nem az a helyzet, hogy énekléskor más lesz a hangja csak úgy, ő változtatja el (nagyon gyakran torokból feszít, és folyamatosan mély gégeállással csinálja, hogy erőteljesebbnek tűnjön). Az "oversinging" pillanatairól meg inkább ne is beszéljünk... Aztán felhozod Beyonce-t??? Megsúgom, hogy ő technikailag azon a szinten van, mint Whitney :D

Britney lehetett volna olyan jó, mint Xtina, csak nem engedték neki, hogy a saját hangszínén énekeljen.

2021. ápr. 22. 20:32
 10/15 anonim ***** válasza:
70%

9eske, ha szerinted a Beyonce azonos szinten van Whitneyvel, akkor nem tudom, hogy te milyen hozzáértésről beszélsz.

Ha neked a Miley az egy erős hang... ha neked az erős xD

Az, hogy teli torokból üvölt, artikulálatlanul, falsul...

Ezzel nálad melyik rock énekest szégyeníti meg ?

Ismersz te rock énekeseket ?

Ismersz te rock zenét ?

Milyen hozzáértésről beszélsz ?

XTinának nincs olyan erős hangja mint én gondolom... én azt gondolom, és mondtam is, hogy erősebb a Britney-nél, ez meg igaz :D

De te ezt azzal akartad alátámasztani, nagy hozzáértően, hogy milyen kislányos a beszédhangja ?

Ezzel a mondattal akkor most mellém/nekem érveltél ?

Hogy hiába van ilyen kiscsajos hangja, ennek ellenére úgy tud énekelni ahogy akar, és leénekli a csillagokat az égről ? Hogy olyan hangon szólal meg, hogy libabőrös lesz az ember ?

Hogy tud limonádét, tud komoly, bonyolult dalokat is énekelni ?

Fél levegővel is nagyobb, teltebb, erősebb hangon tud megszólalni mint a Miley.

Amit Miley csinál, az az erőlködés.

Hallottad Led Zeppelint énekelni a Mileyt ?

Ott aztán kiereszthette a hangját. Ha már úgyis rocknál tartunk.

Sehol sem volt.

Annyira cringe volt hogy elképesztő.

Harmat gyenge volt, vörösödött a feje mint a fene, de rendes hang nem jött ki, csak üvöltözés.

Ez neked erős hang ?

Hogy ordít ?

Elmondom, nem attól lesz egy hang erős.

Ennyi erővel egy 8.keres jóasszony meg sokkal erősebb hangu mint Miley vagy XTina... nem így van.

XTina is szokott egyébként hasonlóan ordítozni, ez igaz.

Azt nem is bírom, nem értem, hogy miért csinálja.

Az nagyon nem jön be.

De ahogy Axl Rose is elmondhatta, hogy volt jó hangja, XTina is, de Miley az nagyon nem.

Az meg külön ciki, ha valaki a saját számát nem tudja élőben elénekelni rendesen. (Példának okáért Beyonce, aki van akkora tehetség mint Whitney, furcsa módon utóbbi többször is képes volt rá. Vagy pl ismét csak Miley aki élőben borzalmas, és vele szemben XTina, aki szintén elő tudta adni rendesen a számait erőlködés nélkül, mint ahogyan Pink is. Gondolom Britney Pinknél is jobb...)

2021. ápr. 22. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!