Szerintetek ez jó zene?
Nemmel szavaztam, mert nagyon túlhalgatott, és egyszerű szerkezetű.
Azok miatt az érzelmek miatt amiket kivált, a kritikusi szemmel nem rendelkező halgatók, egyből azt gondolják, hogy ez egy nagyon jó zene, és ez teljesen igaz: ha azt mondjuk, hogy NEKED jó zene.
De a művészetek nem azon alapulnak, hogy neked tetszik, nekem nem. Ez a te személyes érzelmeid a zene iránt, a te saját stílusod.
A személyes érzelmed egy zene felé, a szubjektivitás, a művézet kisebb szelete.
A művészet legnagyobb szelete az objektivitás, vagyis hogy az emberi érzelmektől, zenéhez kapcsolódó emlékektől, teljesen függetlenül értékeljük, kritizáljuk a művet.
Ha művészileg kritikai szemmel nézzük egyszerű a dal, már túl sokszor használták fel ezeket a ritmusokat, és a téma sem egyedi, nem mutat újjat.
Ha meg társadalmi mindani valóját nézzük, akkor egy olyan érzést akar bemutatni, de nem, ez nem is jó szó erre, akar már szinte rá erőltetni, amit a fiatalok (akik ennek a dalnak a célközönsége, nem a szépkorúak, sem a középkorúak) 80%-a "hamisan", igazi ok nélkül érzi magáénak.
Ami szerintem egy már generációs probléma, amit itt nem fogok kifejteni.
ezt nagyon szépen kifejtetted, a végével nagyon egyetértek!
tudnál olyan zenéket írni, amiben hasonlóak a ritmusok, mint ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!