Ki tudná nekem megmondani hogy hogy mi a címe ennek a dalnak ami ebben a játékban játszódik? Eskuvosjatek.hu/eskuvosjatek12. html
Figyelt kérdés
Bocs de nem tudtam melyik kategóriába tartozik!!!
Nyugi nem szoktam ilyenekkel játszani( tehát taplók kíméljenek)nem muszáj pont a címét link is jöhet! Köszi :)(ja és az esküvősjatekok előtt írjátok oda a http://-t is csak ott nem engedte!
2010. aug. 21. 20:37
1/6 A kérdező kommentje:
Úristen bocs nem ebbe a kategóriába akartam csak véletlen alányomtam egyszer! Tényleg bocsi!
2010. aug. 21. 20:38
2/6 Bubeszkaa válasza:
lehet csak én vagyok béna de nekem nem jeleníti meg, tuti jó a link?
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Nem nem te vagy béna :) nekem se akarta behozni mikor leellenőriztem hogy biztos jó e link a 2. válaszolónak pedig nagyon szépen köszönöm!
2010. aug. 21. 21:00
5/6 A kérdező kommentje:
Bocs hogy itt írok egy újabb kérdést de ez baromi fontos és nem tok várni mégy 1 órát mire megint megengedi hogy kérdést írjak ! Nos: Most vettem egy SYOSS balzsamot száraz és töredezett hajra tapasztalatokat nem írnátok hogy milyen ??? Köszi :)
2010. aug. 21. 21:07
6/6 Bubeszkaa válasza:
Én is pont ilyet használok nekem bevált mondjuk én a hozzáillő samponnal együtt használom, puhább tőle a hajam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!