Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt vegyek?

Milyen gitárt vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék veni egy Cort márkájú elektromos gitárt, csak nem tudom, hogy 30000Ft alatt milyenek vannak, vagy vannak-e egyátalán. Ja és még nagyon kezdő vagyok, de nem vagyok kíváncsi olyanokra, akik szerint tanuljak meg akusztikuson először, mert most nem ez a lényeg. Ja és erősítőm az van, szóval az kilőve. Előre is köszi a segítséget!
2010. aug. 21. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

az egy dolog hogy nem akarsz hallani, akusztikusról, de sajnos ez így van, én is átéltem és sz@r volt de így van.

amúgymeg az egy dolog hogy a cort-ok olcsók és jók, de nem ennyire olcsón jók

2010. aug. 21. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Természetesen nem kell akusztikus gitáron megtanulnod előtte. Ez egy hülyeség. Viszont 30 ezerért legfeljebb használtat találsz, azt is az olcsóbb kategóriából.
2010. aug. 21. 20:38
 3/5 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan vegyél Cortot nagyon jó minőségű gitárokat csinálnak.

Itt néz szét: [link] Én ugyan innen vettem egy Cort G200 BK és nem bántam meg igaz picit drágább mint amennyid van rá de megéri. Ja és a legjobb ingyen kihozzák:D

2010. aug. 25. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Most azon gondolkoztam, hogy szettben veszem, viszont az elvileg nagyon rossz, ezért úgy gondoltam, hogy először erősítő nélkül próbálom, és gyűjtök még rá... szerintetek? nagyon rossz hangja lenne ha a hangszóróra kötném rá?
2010. aug. 26. 23:39
 5/5 A kérdező kommentje:
ja és kinéztem egy jó kis Cort gitárt, igaz hogy kicsit több, mint amennyiről beszéltem, de szerintem simán megéri: [link] vagy pedig [link] . Mi a véleményetek róla? És szerintetek melyik a szebb?
2010. aug. 26. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!