Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudtak a 90es években...

Hogy tudtak a 90es években ennyire fantasztikus zenéket csinálni?

Figyelt kérdés

Csak kapkodom a fejem, mekkora zsenik voltak akkor a zenészek.A mostani előadók nagyon gyengék valljuk be, nincs bennük semmi plusz.

22F

2021. ápr. 17. 17:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért röhögnének ki?🙂 Hiszen, elég vegyes ott a korosztály - 20 - 60 éves korig! Meg nem jár oda mindeféle suttyó! Felnőtt, értelmes emberek járnak oda!
2021. ápr. 18. 13:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Minden korszakra fellehetne tenni a kérdést, annyira unalmas már...

Mivel mindig voltak zsenik most is, parancsolj:

https://www.youtube.com/watch?v=NmfzWpp0hMc

Az már mindenkinek saját ízlése hogy tetszik-e vagy sem, de objektíven nézve egy elég nagy művész és igen, a 2020-as éveket írjuk szóval most sincs ez másképpen...

A válaszokat nem akarom elolvasni, mert elkap az ideggörcs amikor valaki azt hiszi hogy a mai zene csak abból áll ami a rádióban hallani.

Nagyjából annyira lehet igényes az amit az hallgat aki Isteníti a régi zenéket.

Gondolom nem OK Computer, vagy Rust In Peace-t tartja zseniálisnak hanem valamelyik akkori poprádiózenét, amivel semmivel nem jobb mint ma ezért kár is vitatkozni rajta...

2021. ápr. 18. 14:15
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

". A különbség az hogy akkoriban sokkal könnyebb volt jó zenével sikeresnek lenni. Ma a trashre van igény elsősorban,ebben van a pénz, ezt nyomatják mindenhol"

Ez nem volt másképpen akkor sem, csak az idővel azok maradnak fent amik valami hatást gyakoroltak.

Ezért nem releváns két kor zenéit összevetni ha az egyik éppen a jelen, majd a jövő fogja eldönteni mennyi művész tette a legnagyobb hatást a könnyűzenére.(bár hozzáteszem az átlag hallgatónak sem a Pink Floyd vagy a King Crimson az etalon a 70-es évekből sem hanem az akkori 1 hét alatt felvett popzenék)

2021. ápr. 18. 14:17
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
#12 Igazad van. Hát ja, ha Dj Bobóról vagy a Kozsó féle Ámokfutókról nosztalgiázik párás szemekkel, hogy azok még zenék voltak az elég röhelyes. Ezek a nagybetűs szart, a teljes zenei igénytelenséget jelentették akkor is. Visszahallgatva most még gázabb lenne. Ha az Alice in Chains, vagy a Nirvana fílinges MTV-s unplugged koncertjére, a Metallica vagy a G&R grandiózus rockünnepeire, a Radiohead meghökkentő alternatív zsenialitására gondol akkor megértem hogy van némi hiányérzete. De én napi szinten töltök vele időt hogy jó új zenéket, előadókat találjak Spotifyon, Youtubeon, és nem panaszkodom.
2021. ápr. 18. 14:29
 15/18 anonim ***** válasza:
30%

Azért DJ Bobót leszarozni...🙄 Azért, mert neked nem tetszett, attól még ő volt az egyik legjobb a műfajában!

Ha olyan rossz lett volna, nem ő uralta volna a disco piacát, és nem ordítozták volna tízezrek a nevét a koncertjein!

Én meg a Nirvanát utálom, de mégsem szarozom le...😑 Arról az Aliceos akármiről meg még életemben nem hallottam!😏😉

Fogadd el, hogy nem mindenki azokat a zenéket szereti, amit te!

2021. ápr. 18. 15:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem a 90es éveket és a 2000es évek elejét, óriási korszaknak tartom. Zenékben és szerintem filmekben is rendkívül maradandó alkotások születtek ezekben az időkben és jó sok is. Emlékszem, csak úgy dőltek a jobbnál jobb filmek, amiket újra szívesen meg tudnék nézni. Ma meg már alig lehet találni valami új értelmes filmet, mind ilyen egyszer nézhetős a számomra. Zenével kapcsolatban nagyrészt én rockzenét hallgatok, mint pl a Nirvana, de a populáris zenék, a Prodigy, DJ Bobo, akiket említettetek, ezek is mind eszméletlen jók voltak és a kemény zene mellett a mai napig hallgatom őket is, megunhatatlan mind. Lehet azért van, mert ebbe a korszakban nőttünk fel, de az tuti, hogy nekem is a 90es éveknek mindig lesz helye a szívemben.
2021. ápr. 18. 23:32
 17/18 anonim ***** válasza:
46%
20 éves vagyok de egyetértek hogy a mai zenéket valamelyik útszéli kukából szedték ki. Már ha csak meghallom a rádióba pl. jöttem mint egy hurrikán, vagy a Bagossy Brotherst, kapcsolom kifele...
2021. ápr. 19. 22:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Lehet nem volt annyi kütyü, és jobban megjött nekik az ihlet nem vágom.Vagy tényleg szeretből zenéltek inkább.Még a rock zene is jobb volt.
2021. ápr. 19. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!