Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudtak a 90es években...

Hogy tudtak a 90es években ennyire fantasztikus zenéket csinálni?

Figyelt kérdés

Csak kapkodom a fejem, mekkora zsenik voltak akkor a zenészek.A mostani előadók nagyon gyengék valljuk be, nincs bennük semmi plusz.

22F

2021. ápr. 17. 17:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%

Bár én inkább a 60-as, 70-es évek zenéjét szeretem, de abban egyetértek hogy a mai zenék nagyon szarok. Egy-két jó van közöttük, de évről-évre egyre kevesebb.

Részben ennek szerintem a szerzői jogvédelmi rendszer az oka: ezernyi korábbi dallamot véd szerzői jog, emiatt az új előadók kényszeresen próbálnak meg új dallamokat kreálni, csak mivel szarok, ezért nem nagyon sikerül nekik.

2021. ápr. 17. 18:08
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Talán akkor még nem csak az üzletről szólt az egész, hanem művészet is volt benne.
2021. ápr. 17. 18:11
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen azt érzem mintha akkor szívből is csinálták volna, a mai termés meg lelketlen szarok.Meg milyen feeling lehetett akkor a fiataloknak mikor bejött a hip hop, és a techno...nagy flash lehetett.:))
2021. ápr. 17. 18:32
 4/18 A kérdező kommentje:
Massive Attack...most hallgatom...ez még ma is megállná a helyét.Nem mai műanyag zene.:)))
2021. ápr. 17. 18:34
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Én is imádom a kilencvenes évek zenéit!

Bár még a kétezres évek elején is születtek jó zenék!

Az is bizonyítja, hogy milyen kiváló zenék születtek a kilencvenes években, hogy s szórakozóhelyeken is gyakran megszólalnak az akkori klasszikusok - vagy feldolgozásaik!

Ma már tényleg kevés az igazán tehetséges énekes - vagy együttes... Szinte nem is hallgatok mai zenét...

Múltkor volt egy kérdés, hogy milyen zenéket hallgatnak a mai tinik. Belehallgattam némelyikbe, de egyik borzalmasabb volt, mint a másik...

A Remix Retroban minden pénteken retro buli van, és a kilencvenes évek zenéire lehet bulizni reggel 6 - ig! Imádom azt a helyet! Remélem, 1 - 2 hónapon belül kinyitnak a szórakozóhelyek!

2021. ápr. 17. 18:37
 6/18 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a magyarokra is igaz.Mi van ma? Majka, wellhello, halott pénz...ez vicc ez a színvonal! Pffffff
2021. ápr. 17. 18:52
 7/18 A kérdező kommentje:
Áhh..Prodigy...nagyot üt még mindig, most tombolok rá..uhhh
2021. ápr. 17. 18:54
 8/18 A kérdező kommentje:
5# Ha oda lemegyek nem röhögnek ki?
2021. ápr. 17. 18:56
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Voltak nagyon jó zenék, meg voltak nagyon szar zenék is a kilencvenes években. Ugyanígy van ez ma is. A különbség az hogy akkoriban sokkal könnyebb volt jó zenével sikeresnek lenni. Ma a trashre van igény elsősorban,ebben van a pénz, ezt nyomatják mindenhol. Viszont rengeteg piszok jó zene, piszok jó zenész is van manapság csak ezek soha nem kerülnek be a köztudatba mert keveseknek van füle manapság a minőséghez. Így ezek a nóták a Youtube-on megállnak sok esetben párezres nézettségnél. De aki keres az talál. Ilyesmi előadókat ezres nagyságrendben ismerek: [link] [link] [link] [link]
2021. ápr. 17. 19:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Milyen zenészekre gondolsz, kérdező?
2021. ápr. 18. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!