Mi a véleményetek ezekről az együttesekről?
Alapvetően rock, punk, metal bandákat hallgatok, de nem vallom rockernek magam, mivel semmi arra utaló jelt nem mutatok, egyszerű lány vagyok, aki szereti ezeket a zenéket. Viszont van pár banda, amin valahogy elalszok. Ti hogy vagytok ezzel?
Pl. a Led Zeppelin, annyira elálmosít a zenéjük, hogy nem hiszem el. Ennyi erővel több értelme van a Pink Floydnak, amiben legalább van egy kis változatosság, de a Zeppelin..Ugyanazok a nyögések, visítások, gitárszólók. Nem mondom, szívesebben hallgatom, mint egy operát, de nem mondanám minden idők legjobb zenekarának, ahogy szokták.
A másik, Nirvana. Nem mondom, vannak jó kis pörgős számai, de pl, All Apologies, Lithium. Elalszok rajtuk. Nem tudom, miért kellett erőltetni ezt a nyugodt stílust, jobban állt nekik, amikor pörgősebb számot csináltak, veszem példának: Smells like teen spirit.
Vagy, Red Hot Chili Peppers. Annyira irritál eleve az egész zenestílusuk. Pedig van 1-2 funk banda is amit szeretek. De rajtuk is látszik mennyire erőltetve van. De még mondhatnék pár ilyet, Ozzy Osbourne, Five Finger Death Punch, Nightwish, Korn, Deep Purple.
Ti mit gondoltok ezekről? Őszinte véleményeket várok, nem fogok senkit lepontozni.
Köszönöm.
18/L
Ennek a kérdésnek semmi értelme nincs,de attól függetlenül válaszolok rá.
A felsorolt bandák nem a kedvenceim de van néhány jó számuk.
Nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése valaki imádja őket van aki utálja,relatív.
először is tudni kell szelektálni, h melyik jön be, mer nem minden működik ahogy leírod. vagy az is lehet, hogy nem érted a zenét és el kell tudnod merülni benne. sztem hagyj neki időt, vedd elő később és éld azt a muzsikát ami neked szól most.
de hogy látom én a felsorolt bandákat:
Led Zeppelin, a heavy metal megalapozója. ez első albumuk etalon.
a Nirvana sztem a Bleach-el tarolt nagyot és vegyített piszok jól punkból, metalból.
RHCP funky király. minőségi dalszerkezeteik vannak. ebben a műfajban elsőosztályú basszer munka kell, figyeld azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!