Mit gondoltok ezekről az együttesekről/előadókról? Ti szeretitek őket?
Asking Alexandria, Black Veil Brides, Coldplay, Evanescene, Green Day, Guns N' Roses, Bon Jovi, Aerosmith, AC/DC, Hollywood Undead, Linkin Park, Kiss, Limp Bizkit, Marilyn Manson, Metallica, Nirvana, Rolling Stones, Scorpions, Skillet, Three Days Grace, The Cure.
Azért kérdezem, mert imádom őket, és kíváncsi vagyok, hogy hányan vannak még ennyire oda értük, mint én. :3 :D
Na, sorba megyek, mert itt nagyon sok van:D
Nem ismerem, nem ismerem, meguntam, a nevét ismerem, de nem fogott meg, az összes szám ugyanolyan, jóféle, not bad, nem hallottam:(, szeressük, nem hallottam, szeressük, nem hallottam, megvagyok nélküle, nope, nothing else matters, smells like teen spirit, ha hallom nem baj, wind of change, nem ismerem, nem hallottam, nem hallottam
Amit beszúrnék: Red Hot Chili Peppers, 30 Seconds to Mars
16 vagyok, és igen..lány...
Igazság szerint ezek közül Asking Alexandria, Hollywood Undead, Green Day és Linkin Park az, amit állandóan, mert imádom, a többiből csak bizonyos dalokat szeretek.
szeretem - The Cure, Coldplay, Guns N' Roses, Aerosmith, Nirvana, Rolling Stones
szoktam hallgatni, de nem különösebben kedvencem - Green Day, Bon Jovi, AC/DC, Kiss, Metallica, Marilyn Manson
semleges/kevésbé ismerem - Black Veil Brides, Evanescence, Skillet, Three Days Grace, Scorpions
nem szeretem, nem tetszik - Asking Alexandria, Hollywood Undead, Limp Bizkit
Bár nincs a listán, de nekem a három legkedvencebb együttesem a Doors, Red Hot Chili Peppers és a Led Zeppelin. De főleg a Doors.
Ja, és egyébként én is 16 éves lány vagyok, lassan 17. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!