Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt "veterán" kpop...

Vannak itt "veterán" kpop fanok? Akik az 1. vagy a 2.generaáció idején kezdték el hallgatni a kpop-ot?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor megírnátok, hogy melyik groupok vagy számok voltak azok ami miatt beleszerettetek ebbe a műfajba?

Én 2007-2008 körül kezdtem el hallgatni őket. Elsőként SNSD és Wonder Girls számokat ismertem. Aztán szépen jött a többi, Big Bang, 2ne1, Kara, f(x), Super Junior stb.

Az első számot már nem tudnám megmondani, de biztos, hogy SNSD vagy Wonder Girls volt.

2021. ápr. 14. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
én még beleestem a BigBang-2NE1-duóba, az milyen jó idő volt... a SuperJunior-t én is szeretem, még mindig tök jó számaik vannak :)
2021. ápr. 14. 21:20
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
DBSK Wrong Number volt az első szám amit hallottam, onnan nem volt megállás
2021. ápr. 14. 21:21
 3/14 Miss Endzsi ***** válasza:
74%
Kisebbként imádtam a 2NE1-et,superjunior-t. Most már egyedül csak Hyuna-t hallgatom.
2021. ápr. 14. 21:21
 4/14 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy nem kizárólag olyanok vannak, akik 1-2 éve ismerik a műfajt.

#3 Hyuna-t én is nagyon szeretem. Én még 4minute korszakában ismertem meg, meg persze a Trouble Maker-ben :)

2021. ápr. 14. 21:44
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
a 4minute nagyon jó banda volt! csak kár hogy feloszlott, azt nagyon sajnáom )):
2021. ápr. 14. 22:08
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Én 2008ban kezdtem az ipart. Big Bang, 2ne1, T-ara, 4minute, Snsd, f(x), SHINee, Suju és sorolhatnám. Sokakat azóta is visszasírok, mert ami most megy már nagyon messze áll a kpop-tól. :(
2021. ápr. 15. 04:40
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Én 2008-9 körül kezdtem, még a Big Bang-el. :3
2021. ápr. 15. 08:03
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
én 2012ben ismertem meg a kpop-ot, de én is sokkal jobban szeretem a régebbi számokat, előadókat. SHINee volt az első (Lucifer, Ring Ding Dong). Régen sokkal jobb volt szerintem. A nagyon újak közül szinte alig ismerek párat. Van pár BTS szám, ami tetszik, de nem vagyok rajongójuk. Most is szívesebben hallgatom a régebbi zenéket.
2021. ápr. 15. 19:49
 9/14 A kérdező kommentje:

Mindjárt gondoltam, ha az újakról van szó, akkor előkerül a BTS XD

Persze ennek örülök, hogy sokan vannak akik szeretik a régi számokat is.

Megmondom őszintén, hogy én számon tartom, hogy melyik előadót mennyiszer hallgatom egy adott hónapban, évben.

Jelenleg áprilisban a Blackpink a 16.helyen van nálam, míg a BTS a 64.helyen. Ez is azt bizonyítja, hogy nem vagyok elájulva egyikük mostani teljesítményétől sem. Ez persze ez nem azt jelenti, hogy bármi bajom lenne akár velük, akár azokkal akik rajonganak értük. Szerintem mindenki azért rajong amiért akar, de ettől függetlenül tök jó, hogy vannak még régebbi kpop fanok. Köszönöm a válaszaitokat. Ti vagytok azok, akik biztosan nem divatfanok vagytok. Azokról akik most kezdték csak hallgatni őket, azokról nem lehet tudni, hogy nem fogják-e megunni egy év után. De ti töretlenül itt vagytok és ez tök jó :)

2021. ápr. 15. 21:25
 10/14 Miss Endzsi ***** válasza:
84%
Jaj a Lucifer, szerintem még most is el tudnám énekelni, miközben hallgatom:D
2021. ápr. 15. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!