Mi az a Bang Bang Con? (BTS)
Figyelt kérdés
Most látom, hogy sokan beszélnek róla és nem nagyon értem mi ez.2021. ápr. 13. 12:53
1/8 anonim válasza:
Egy online koncert, amit a BTS ad elő. Tavaly is volt és, ha jól tudom, fizetős volt. Most a YouTube-on lesz megtartva, ezért lehet, hogy ingyenes lesz. Persze ez attól függ, hogy prémium kategóriába teszik vagy nem.
2/8 anonim válasza:
1. vagyok, elvileg nálunk április 16-a reggel 8 körül lesz az időeltolódás miatt.
3/8 anonim válasza:
Nem 17-e reggel 8? Am elvileg ingyenes lesz
5/8 anonim válasza:
A BANGtan sonyeondan CONcert egy online koncert, amit idén ingyen lehet megtekinteni április 17-én youtubeon a BANGTANTV nevű csatornán. Reggel 8-kor kezdődik és kb 12:40-kor végződik
6/8 anonim válasza:
De nem live, ugye? Azt olvadtam, h régi koncertfellépéseket mutatnak, nem? Javítsatok ki, ha nem így van😅😇
7/8 anonim válasza:
6-os na most én is összezavarodtam😅 mert azt írták ki h memories from 2015. Én azt hittem hogy 2015-ös dalaikkal lépnek fel, de akkor lehet h régieket játszanak vissza?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Én is valamit úgy olvastam, hogy régi koncertfellépések.
2021. ápr. 15. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!