Kpop! Tényleg feloszlott a BigBang?
Figyelt kérdés
Régen nagy fanjuk voltam, de most nem nagyon tudom őket követni. Azt tudom, hogy többen végeztek már a katonasággal (azóta lehet már mindenki), hallottam Seungri botrányáról is, de akkor most feloszlottak vagy mivan velük? Mostani híreket, cikkeket nem találok sehol.2020. aug. 13. 02:37
1/4 anonim válasza:
Nem oszlottak fel, csupán a maradék négy tag (Seungri kilépett) még katonaságban van, de ők meghosszabbították a szerződésüket a vállalatukkal.
2/4 anonim válasza:
#1, már nincsenek katonaságban, mindenki leszerelt.
De abban igazad van, hogy Seungri kilépett a botránya miatt, de a többi négy tag meghosszabbította a szerződését a YG-val.
Elvileg még az idén visszatérnek, a Coachella Fesztiválon felléptek volna, de ez elmarad a koronavírus miatt, viszont még az idén lesz comeback.
Naprakész k-popos információkért a soompi.com-ot érdemes követni.
3/4 anonim válasza:
+1 a Soompiért, mert megbízhatóak.
És igen, én is csak megerősíteni tudom, hogy Seungri kilépett, de a többi négy még együtt van. Majd lesz egy comeback előbb-utóbb...
4/4 anonim válasza:
Most komolyan néha nem értem az embereket. Olyan agresszívan tudnak hozzáállni a kpophoz, aztán meg csodálkoznak amikor a fanok is agresszívvá válnak. Antifanoknak üzenem, hogy úgysem ússzátok meg azt, hogy egyre népszerűbb lesz a kpop. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!