Én nagyon sok számot fel tudnék sorolni, mert én nagyon bírom őket, amikor elkezdtem gitározni, a Johnny B. Gode és a Hey Joe után Guns számokat kezdtem tanulni, és talán tőlük is tudok a legtöbbet lejátszani :D
Mivel sokféle stílusu zenét csináltak -ilyen kevés albummal-, ezért aztán tényleg tud az ember kedvére mazsolázni belőlük.
A legjobban élőben (live felvételeken) szeretem őket hallgatni, mert ott sok az impró, ezért még színesebbnek találom őlet :D
Akusztikusban mindenképp a Patience; a Use To Love Her; Move to the city; a sztori miatt tetszett meg a One in a Million* :D
A zúzósok közül az Outa Get Me, You could be mine, Perfect crime (főleg a '91 Indianai koncertfelvétel :D), Shadow of your love, Garden of eden, Right next door to hell.
De vannak olyanok, amik nekem kicsit különlegesebbek tőlük:
Bad Obession, Double Talkin Jive (szintén Live in Tokyo), Coma*, talán még ilyen a Dead Horse* meg nekem a My Michelle* (aminek leginkább az intrója tetszik, Axl éneklése meg nem annyira :D)...
Meg vannak ilyen egyszerű kedvencek mint pl: Sweet Child o mine, Paradise City, Yesterday, November Rain, Dont Cry, Estranged*, Its So Easy*, Nightrain*, Mr.Brownstone*, Welcome to the Jungle, Rocket Queen*, Civil War*, Knockin on Heavens Door, Pretty Tied Up, Since I dont have you, Attitude. :DDD
Ahova *-ot raktam a végére, az azért van, mert azok a számok sokáig nem tetszettek.
Első hallgatásra biztos nem, de talán még 3ikra sem.
Ezek vagy úgy tetszettek meg, hogy koncerten hallottam pl a Rocket Queent szintén 91 indiana, és tetszett ahogy lejátszák.
De elsőre vagy akár többedjére nem jött be az albumról.
Aztán végül csak letöltöttem, és az a riff amilyen egyszerű annyira menő :D
Kiemelni egyet nem tudnék (amúgy kb 99%át leírtam tőlük amiket szeretek, kimaradt a This I Love meg a Chinese Democracy zenék. És kb ennyi, de utóbbi kettő megintcsak nem tetszett soha, csak jó emlék köt hozzá, meg talán sokkal jobbak is lehettek volna, ha Slash gitározik benne xD Axl meg rendesen énekel ;D)
Nálam annyi van, hogy én valamire rákattanok és 1 vagy 2 hétig simán tudom hallgatni órákon keresztül minden nap :D
Ilyen pl sokszor a Paradise City, vagy a Mr.Brownstone ha elkap :D A Patience vagy a Dont Cry, de a November rain is :D
De bemondom a Paradise Cityt, mert arra bármikor lehet csápolni :D
Le is tudom játszani, ezért külön szeretem :D illetve hiába tűnik egyszerűnek, nagyon magával ragadó és feltölt lendülettel!
(Am talán a GnR az az együttes, akiktől ilyen sok számot szeretek :D A Led Zepp és a Deep Purple van még, ahol aránylag nagyon sok számukat szeretem!)
Már nagyon várom az új albumot !! :D
Remélem lesz rajta legalább 1 olyan szám, amin Axl majd rendesen énekel ;))
Its so easy
Coma
Nightrain
Rocket Queen
Dont cry
Patience
Estranged
Civil war..
..A kedvenc szamom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!