Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zenei műfajt nem...

Melyik zenei műfajt nem szeretitek egyáltalán?

Figyelt kérdés
Személy szerint én a mulatóssal vagyok így, egyszerűen ki nem álhatom egyetlen fajtáját sem. Az égvilágon semmi értelme nincs. Na meg a Retro depressziós zenéktől, egyszerűen hányingerem vagy, már-már öngyilkos hangulatot keltenek.

2021. ápr. 11. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

1. A mai rap-et

2. A tipikus brit "herélt rock"-ot (James Blunt, Coldplay stb.).

3. A popzenét

2021. ápr. 13. 10:14
 12/19 anonim ***** válasza:
34%
Metált nem szeretem.
2021. ápr. 13. 10:25
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
tényleg, olvasva az eddigi válaszokat, nem is tudom, hogy felejthettem ki a szétfolyós-fájdalmas-mimózás "indie girl" énekstílust, ami 10-15 éve szinte bármilyen stílusban visszaköszönhet akár a rádióban, akár az undergroundban.
2021. ápr. 13. 10:59
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

A minimális zenei/éneklési tehetséggel nem rendelkező wannabe influencer vernyogógépek zenei stílusa, akik abból szereztek nagy követőtábort, hogy pucsítanak az Instán, meg kelletik magukat a TikTokon, és egy autotune-nal felnyávogott, sz@rrá effektezett unalmas , semmiről sem szóló gumizenével abban a hitben vannak, hogy mekkora istenadta szupersztárok.

És az a szégyen, hogy a csőlátású kis fanocskáik még biztatják is őket, hogy “milyen tehetségesek” és “mennyire megható”, amit művelnek. 🤦🏻‍♀️🥶

2021. ápr. 13. 12:11
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
#14 régen (különösen a 90-es években) ugyanez a rádióból szólt. és autotune híján jobb esetben más énekelte fel helyettük, rosszabb esetben pedig pofátlan szintű mellééneklés is fájdította a füled a vernyogás/effektek/prüntyögés mellett. (élőben pedig playbackről nyomták)
2021. ápr. 13. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A sablonzenéket nem szeretem, főleg a mulatóst/lakodalmast nem állhatom (pl sramli), annyira felszínes.

A musical és az operett se fogott meg, de a japánok olykor még azt is jobban csinálják, mint a Nyugat. :)

2021. ápr. 13. 18:03
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

1. A KPOP segítségével a világból ki lehet üldözni, konkrétan undorodom tőle, sajnálom

2. Nyálas popzenék, pl Katy Perry, Ariana Grande és társaik

3. Mulatóst én sem bírom, de szerencsére az ritkán jön velem szembe

4. Rapperek közt van egy-két jó, én Eminemnek is pár számát kimondottan szeretem, de alapvetően nem a kedvencem maga a műfaj

5. Blues, RNB, rock n roll

6. Jazz - besírok tőle, annyira sz.r

2021. ápr. 13. 23:22
 18/19 Darkflower ***** válasza:
100%
A mulatóssal ki lehet kergetni a világból...
2021. ápr. 14. 23:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Techno

Tuc tuc

Hiphop

2022. febr. 6. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!