Melyik zenei műfajt nem szeretitek egyáltalán?
1. A mai rap-et
2. A tipikus brit "herélt rock"-ot (James Blunt, Coldplay stb.).
3. A popzenét
A minimális zenei/éneklési tehetséggel nem rendelkező wannabe influencer vernyogógépek zenei stílusa, akik abból szereztek nagy követőtábort, hogy pucsítanak az Instán, meg kelletik magukat a TikTokon, és egy autotune-nal felnyávogott, sz@rrá effektezett unalmas , semmiről sem szóló gumizenével abban a hitben vannak, hogy mekkora istenadta szupersztárok.
És az a szégyen, hogy a csőlátású kis fanocskáik még biztatják is őket, hogy “milyen tehetségesek” és “mennyire megható”, amit művelnek. 🤦🏻♀️🥶
A sablonzenéket nem szeretem, főleg a mulatóst/lakodalmast nem állhatom (pl sramli), annyira felszínes.
A musical és az operett se fogott meg, de a japánok olykor még azt is jobban csinálják, mint a Nyugat. :)
1. A KPOP segítségével a világból ki lehet üldözni, konkrétan undorodom tőle, sajnálom
2. Nyálas popzenék, pl Katy Perry, Ariana Grande és társaik
3. Mulatóst én sem bírom, de szerencsére az ritkán jön velem szembe
4. Rapperek közt van egy-két jó, én Eminemnek is pár számát kimondottan szeretem, de alapvetően nem a kedvencem maga a műfaj
5. Blues, RNB, rock n roll
6. Jazz - besírok tőle, annyira sz.r
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!