Annyira nem híres, ismeri egyáltalán az No 6. animét? Szeretitek?
Nem igazán értek egyet azzal a kijelentéssel, hogy annyira nem ismert. AA-n pl. több mint 3000 felhasználó jelölte be látottnak, MAL-on 158 ezren, népszerűség tekintetében itt a 284. helyen áll. Persze nem olyan ismert, mint mondjuk egy Death Note, Sword Art Online vagy Shingeki no Kyojin, de ismertebb, mint mondjuk az Aoki Hagane no Arpeggio, C, Cencoroll, Ef - a Tale of Memories, Hikaru no Go, Gundam sorozatok vagy a Rainbow.
Sőt, ahogy elnézem, a BL műfajon belül is azok között van, amelyeket elég sokan láttak (Junjou Romantica és Sekaiichi Hatsukoi nézettség tekintetében egyaránt mögötte vannak MAL-on, sőt, AA-n is).
Japánban, BD/DVD kiadás tekintetében azonban valóban nem olyan népszerű, a Junjou Romantica és a Sekaiichi egyaránt nagyobb eladással rendelkeznek.
Egyébként kedvelem az animét, nem a kedvencem, de ettől függetlenül szerethető, és élveztem, amikor néztem. Tetszett Shion és Nezumi kapcsolata is, jó volt, hogy megfelelő határokon belül mozogtak (tehát egy olyan személynek, aki csak ismerkedik a műfajjal, és még nem akar beleugrani a mély vízbe, szerintem egy tökéletes anime). A története és a világa is érdekes volt, és egész jól le is zárták szerintem (nem tudom, hogy feldolgozta-e az egész light novelt vagy sem), igazából hiányérzetem se volt vele kapcsolatban.
Utolsó előtti: Nagyon szívesen :D Csak ajánlani tudom, tényleg nagyon jó. ( a harmadik résztől különösen nagyon beindul az anime ) Majd írd meg, hogy hogy tetszett :)
Utlsó: Hát pedig kérdés sem volt eddig a gyakorin az animéről, én tettem fel az elsőt róla :D Egyáltalán nem annyira ismert, pedig szerintem megérdemelné, ugyanis a karakterek nagyon jók és a történet is az. Az egész light novelt feldolgozta egyébként, szóval nem valószínű egy második évad, hacsak nem az író ír még hozzá.
Nekem nagyon fájdalmas volt a befejezése xd és hiányolom azt az újra találkozást, de hát ez van... maradnak a fan fictionok xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!