Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Sp és Fluor...

Mi a véleményetek Sp és Fluor Partyarc c. számával?

Figyelt kérdés

Hát én nagyon nem bírom SPt, vagyis igazából viva-t emg ilyeneket nem nézek, szval gyakorlatilag egy számát se hallottam, külön meg a halál keres rá, de a Partyarc basszus esküszöm még jó is :D

Mondjuk jobban bírnám Fluort, ha nem állt volna össze Sp-vel...

2010. aug. 21. 11:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem sz@rozott le senkit, semmit, csak annyit mondott, hogy sokat elmond róluk...De te ennyiből egyből erre asszociáltál, ez sem lehet véletlen! ;)
2010. aug. 21. 15:15
 12/21 A kérdező kommentje:
jaja, miután leszarozta a számot (amivel még nem is lenne baj), valószínűleg arra értette, hogy milyen jófejek vagyunk :)...
2010. aug. 21. 15:19
 13/21 A kérdező kommentje:

"Nem sz@rozott le senkit, semmit,"

csak modnom, hogy a számot egyértelműen leszarozta (ha nem is ezt a szót használta). Ja és mielőtt belémkötnél, nem azzal van a baj, hogy leszarozta, hanem azzal, hogy szerinted nem szarozott le semmit, ami enm igaz. Eléggé érthető voltam?

2010. aug. 21. 15:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Már divat lett, hogy utáljuk Sp-t, és ez már unalmas.. Flour nagyarc, a videói egész jók. De nekem tetszik ez a szám, és ha valaki fikázza, akkor nem buroluk ki tőle, mert én meg azt utálom, ha leszarozok egy számot, és akkor ott pattognak, h mi jogon szólalok meg..
2010. aug. 21. 15:51
 15/21 A kérdező kommentje:
jesszus, senki nem érti, hogy nem azzal volt bajom, hogy leszarozta a számot??
2010. aug. 21. 15:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Sablonos koppintás. Semmitmondó gagyi zene, hülye szöveg, a klipről meg inkább ne is beszéljünk...

"Ba-ba-barbiharc" XD

2010. aug. 22. 11:16
 17/21 anonim ***** válasza:

válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:51

Igazad van!

2010. aug. 22. 11:21
 18/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. aug. 22. 12:13
 19/21 anonim ***** válasza:

Én már az első mondatnál elkapcsoltam. Héj csajszi....

Nem vagyok hajlandó megnézni.... szóval nem tudom, minek írtam :D Bocs, unatkozom...

2010. aug. 25. 17:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Amúgy megnéztem a múltkor, és ott van áthúzva, hogy punci XD (vagyis asszem)
2010. aug. 25. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!