Mi a véleményetek Sp és Fluor Partyarc c. számával?
Figyelt kérdés
Hát én nagyon nem bírom SPt, vagyis igazából viva-t emg ilyeneket nem nézek, szval gyakorlatilag egy számát se hallottam, külön meg a halál keres rá, de a Partyarc basszus esküszöm még jó is :D
Mondjuk jobban bírnám Fluort, ha nem állt volna össze Sp-vel...
2010. aug. 21. 11:18
1/21 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek. :D Mintha magamat "látanám" (hallanám).
2/21 A kérdező kommentje:
hú, ennek örülök :)
2010. aug. 21. 11:26
3/21 anonim válasza:
hoppá *látnám. én is hogy nem vok egyedül
4/21 A kérdező kommentje:
értettem úgyis :P
2010. aug. 21. 11:31
5/21 anonim válasza:
hát szerintem meg vérciki szám, zeneileg is egy nagy nulla. két seggarc összeállt és csinált egy semmitmondó számot, meg ratyi szemüvegben majomkodnak a klippben. megnyugtató, hogy ez kell a mai fiataloknak. mondjuk hallgassa csak minden kis papapapaparty arc, ez legalább sokat elmond róluk.
6/21 A kérdező kommentje:
-.- az, hogy bírom ezt a számot nem jelenti azt, hogy csak ilyet hallgatok, nem gondolod? de amúgy a véleményed kérdeztem a számról, annyi pont elég lett volna, hogy szerinted szar, nem kell rólunk is nyilatkozni :S
2010. aug. 21. 12:58
7/21 anonim válasza:
Most az a baj, hogy kifejtette a véleményét? Csak olyan véleményeket lehet írni, amik egyeznek a tiédével?? Ez elég szánalmas! Egyébként szinte én is írhattam volna, amit írt az előttem lévő. Tényleg hulladék "zene", elég nagy szégyen, hogy erre van igény.
8/21 anonim válasza:
izlések és pofonok, de tényleg,
de szerintem az nem zene.
10/21 A kérdező kommentje:
13:36 látom gond van a szövegértéseddel... nem azt írtam, hogy baj, hogy leszarozta a zenét, hanem hogy azokat is akiknek tetszik :S
2010. aug. 21. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!